Música
Societat 18/01/2023

Aitana i Sebastián Yatra, nova parella?

La revista '¡Hola!' assegura que fan vida plegats al nou xalet d'ella

2 min
Aitana a l'arribada a la gala

BarcelonaLa cantant Aitana sembla haver passat pàgina de la seva ruptura amb l'actor Miguel Bernardeau. Segons ¡Hola!, l'extriunfita hauria començat una relació amb el cantant colombià Sebastián Yatra, amb qui són amics des de fa temps. La revista publica en portada diverses fotografies en què es veu Aitana i Yatra sopant amb diversos familiars, com ara la cosina d'ella i la mare d'ell.

Després de la trobada, tots dos s'haurien dirigit al xalet que Aitana s'acaba de comprar als afores de Madrid. ¡Hola! assegura que no és la primera vegada que Yatra visita la casa d'Aitana i detalla que, de fet, la parella fa vida plegada en aquest xalet.

Siguin o no parella, Aitana i Yatra fa temps que tenen una molt bona relació. Es van conèixer quan ella era concursant d'Operación Triunfo i ell va anar al programa com a convidat per presentar el seu tema Sutra. Un cop ja fora del concurs i convertida en una de les estrelles del pop espanyol actual, Aitana va tornar a coincidir amb el colombià i junts han fet dues col·laboracions musicals. La primera va ser el tema Corazón sin vida, cançó del 2020 que era el primer tast del disc 11 razones, el segon àlbum de la catalana. El 2022 van publicar Las dudas, cançó que ha acabat formant part del repertori de Yatra. A més de fer dues cançons junts, també han sigut companys al concurs musical La Voz Kids, on tots dos han exercit de jutges.

D'ençà que van començar a col·laborar junts han sigut diverses les vegades que se'ls ha fotografiat junts. El cantant colombià va donar suport a la seva amiga assistint al darrer concert de la seva gira, que va tenir lloc al Wizink de Madrid al desembre. Aquest gener, quan ja s'havia fet oficial la ruptura amb Bernardeau, Aitana va viatjar a Londres amb un grup d'amics entre els quals hi havia Yatra, com mostraven les fotografies que la cantant va compartir a Instagram.

La pressió mediàtica generada pels rumors de la possible relació seria una de les causes per les quals el cantant colombià hauria fet desaparèixer el seu perfil d'Instagram. Per la seva banda, en els últims mesos Aitana també ha confessat haver-ho passat malament per l'interès que ha suscitat la ruptura amb Bernardeau, de qui es va separar just després d'estrenar una sèrie protagonitzada per tots dos. De fet, la cantant va demanar explícitament als periodistes que respectessin la seva intimitat i no fessin fotografies de casa seva, ja que s'havia trobat amb visites inesperades que l'havien fet patir per la seva seguretat.

stats