Societat 28/05/2020

Air Nostrum reactivarà les connexions de les Balears amb la Península a partir de l'1 de juliol

Unirà Alacant amb Eivissa, Pamplona amb Mallorca i València amb les tres illes de l'Arxipèlag

Ara Balears
2 min
Air Nostrum també opera els vols interilles que s'havien adjudicat a Air Europa

PalmaL'aerolínia Air Nostrum reiniciarà a partir de l'1 de juliol les connexions de les Illes Balears amb els aeroports de la Península. En concret, les rutes que tornarà a activar són la d'Alacant amb Eivissa, la de Pamplona amb Mallorca i la de València amb Mallorca, Menorca i Eivissa. Així ho ha confirmat la companyia en un comunicat.

El trajecte d'Alacant a Eivissa el farà tres dies per setmana durant la temporada alta, específicament divendres, dissabte i diumenge. Aquesta freqüència la mantindrà fins dia 14 de setembre, moment a partir del qual la connexió només estarà operativa els dissabtes.

Pel que fa a la connexió de València amb Eivissa, hi haurà un vol diari fins al 30 de setembre, igual que la de Mallorca, que a partir del mes de setembre es reduirà a cinc freqüències setmanals. Respecte del trajecte amb Menorca, també hi haurà un vol diari i quatre freqüències setmanals que descendiran a tres a partir del 14 de setembre. L'aerolínia destaca que, del 17 de juliol al 31 d'agost, la companyia també connectarà Mallorca amb Pamplona els dijous i els dissabtes. A més d'aquestes rutes, la companyia destaca que continua treballant en el seu programa de vols per a la temporada d'estiu.

Cal recordar que des de diumenge passat, Air Nostrum està operant els vols interilles, després que Air Europa renunciàs a fer el trajecte que tenia fins llavors entre l'aeroport de Palma i el de Menorca a causa de la baixa demanda que tenia per les restriccions del trànsit aeri generades amb l'estat d'alarma.

En aquest sentit, Air Nostrum ha manifestat que l'ocupació mitjana d'aquesta setmana és d'un 28%, però assegura que es preveu un increment de les reserves. Detalla que aquest dimecres es transportaren més de 300 passatgers i que les reserves d'aquest dijous passen de les 350. En aquest sentit, la previsió de la companyia és tancar aquesta primera setmana d'operació amb més de 2.000 passatgers transportats, un 60% a la ruta de Mallorca a Eivissa, i un 40% amb Menorca.

stats