Amanida d'espinacs, magrana i formatge de cabra
Ingredients
Fulles d'espinacs fresques
Formatge de cabra de rulo
1 magrana
Oli d'oliva verge
Vinagre de Fòrum de Cabernet Sauvignon
Sal i pebre
Elaboració
Per començar, feu una vinagreta: poseu en un bol un xic de sal i pebre i hi aboqueu un bon raig de vinagre Fòrum. Amb un batedor ho aneu muntant afegint-hi oli d'oliva a rajolí com si muntéssiu un allioli deixant que hi entri aire i es vagi emulsionant. Quan tingueu la vinagreta muntada, la reserveu a la nevera.
A continuació prepareu la magrana i el formatge, que li traureu la crosta i l'esmicolareu no gaire petit. Renteu i prepareu les fulles d'espinacs i ja podeu emplatar l'amanida.
Presentació
En un plat poseu-hi els espinacs triant les fulles que veieu que són més tendres i do-
neu-li volum (fent una espècie de muntanyeta). Afegiu-hi sal i pebre i amaniu-ho amb la vinagreta. Al damunt poseu-hi el formatge i acabeu-ho de decorar amb les granes de la magrana.