Política 22/10/2019

Sindicats de policia i guàrdia civil de les Balears s'adhereixen a una manifestació espanyolista a Palma

La convocatòria serà dissabte a les 11.00 a Cort, i se suma a altres iniciatives a Madrid i Màlaga

Maria Llull
1 min
Imatge d'els espanyolistes que es contramanifestaren el 14 d'octubre a Cort

PalmaSindicats de policia i guàrdia civil s'han adherit a una manifestació espanyolista convocada per Foro Baleares i que està prevista per al proper dissabte a les 11.00 a la plaça de Cort de Palma. Aquesta iniciativa se suma a les protestes convocades per Foro Español de la Solidaridad i el Progreso i Sociedad Civil Malaguenya a Madrid i Màlaga.

La llista d'entitats adherides a la protesta de Palma abasta el Sindicat Unificat de Policia, el Sindicat Professional de Policia, la Confederació Espanyola de Policia, la Unió Federal de Policia, l'Associació Unificada de Guàrdies Civils, la Unió de Guàrdies Civils i l'Associació Espanyola de Guàrdies Civils.

Altres entitats que s'hi han sumat són Hermandad Nacional Monárquica de España, Valores en Baleares, Rutas de España, Jóvenes en Defensa de España, Plataforma Salvem el Camp Redó, la Federació de Veïns de la Ciutat de Palma, Mos Movem, Vox Balears i UPyD.

Cartell de la protesta, amb el logo dels sindicats de policia i guàrdia civil que s'han adherit

Els convocants han explicat que la protesta és "en suport dels agents dels cossos de seguretat de l'Estat desplegats a Catalunya i en repulsa dels episodis de violència per part dels CDR".

Alguns dels sindicats que s'han sumat a la manifestació han divulgat la convocatòria a les xarxes socials, com és el cas del Sindicat Unificat de Policia de les Balears.

stats