Política 29/01/2021

Llorenç Galmés i Jaime Martínez oficialitzen les seves candidatures per presidir el PP de Mallorca i Palma

Els dos candidats han assegurat que treballaran per reforçar el partit i "demostrar que hi ha una alternativa al Pacte d'esquerres"

1 min
El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, registrant els avals per presentar-se com a candidat a la presidència del partit a Mallorca

El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i l'exconseller de Turisme del Govern de Bauzá, Jaime Martínez, han oficialitzat aquest divendres les seves candidatures per presidir el PP de Mallorca i Palma, respectivament. Ambdós han coincidit que volen reforçar la unitat del partit en l'àmbit local i regional, mentre que Galmés ha assegurat que la seva intenció és "demostrar que  hi ha una alternativa al Pacte d'esquerres".

Galmés ha presentat 1.564 avals d'afiliats del partit, i ha indicat que l'objectiu és "recuperar les institucions", en el seu cas el Consell de Mallorca. També ha assegurat que presentar-se és una "satisfacció per a un jove que s'afilià al PP amb 18 anys". A més, ha agraït a l'actual president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, la feina feta.

L'exconseller de Turisme del PP, Jaime Martínez, registrant els avals de la seva candidatura per presidir el partit a Palma

Martínez ha presentat 360 avals d'afiliats "de tots els districtes" per dirigir el partit a Ciutat, després que l'actual presidenta, Marga Durán, comunicàs que no es tornarà a presentar per dirigir la formació a la capital balear. "He parlat amb tothom i m'han traslladat el seu suport; és el primer pas per fer-nos forts en les pròximes eleccions", ha dit l'exconseller.

stats