Política 19/01/2021

Marga Durán no es tornarà a presentar per dirigir el PP de Palma

L'actual presidenta de la formació a Ciutat, però, continuarà en el partit

Ara Balears
1 min
La presidenta del gestora del PP de Palma, Marga Duran, en imatge d'arxiu

PalmaLa presidenta del PP de Palma i diputada en el Parlament, Marga Durán, no es tornarà a presentar per dirigir la formació a la capital balear, segons ha avançat l'Última Hora i ha pogut confirmar l'ARA Balears. Durán ha comunicat que no optarà a la reelecció en el pròxim congrés extraordinari del partit, que es preveu que serà el febrer o el març.

La popular ha explicat a l'Última Hora que va comunicar la decisió fa mesos al president del PP balear, Biel Company, però també ha assegurat que continuarà treballant pel partit. També ha declarat que l'anunci l'ha fet perquè creu que ha acabat un cicle.

"És un bon moment perquè pugui entrar un nou líder al partit", ha afirmat la presidenta del PP de Palma, però ha negat que la formació estigui en crisi i que aquesta sigui la causa per la qual no es torni a presentar a la reelecció.

Cal recordar que Durán va dirigir la comissió gestora del partit a Ciutat arran de les dimissions del seu president, José María Rodríguez; del secretari general, Álvaro Gijón, i de la secretària d'Organització, Sandra Fernández, els dos primers esquitats pel cas de la Policia Local. Això la va situar al capdavant de la gestora i després es va presentar com a candidata per liderar la formació a Palma.

stats