Política 26/10/2020

El PP continua demanant la dimissió d'Armengol pel cas Hat Bar

Només els populars i Vox veuen insuficients les disculpes de la presidenta del Govern, mentre que Ciutadans diu que arriben tard

K. O.
1 min
El president del PP balear, Biel Company

PalmaEl líder del PP i portaveu del partit al Parlament, Biel Company, ha tornat a demanar la dimissió de la presidenta del Govern, Francina Armengol, per la polèmica generada entorn de la seva presència al Hat Bar de Palma al voltant de l'hora de tancament. "El descrèdit públic d'ençà que se sap de la seva sortida és monumental", ha dit, i ha afegit que quan es va disculpar diumenge va semblar que la culpa "la tenen els altres". El diputat de Vox, Jorge Campos, també ha demanat el mateix.

La portaveu parlamentària de Ciutadans, Patrícia Guasp, ha afirmat que les disculpes varen arribar tard perquè les hauria d'haver donat el mateix dia que es va saber públicament que havia estat al Hat Bar. El Pi és l'únic partit de l'oposició que ha demanat "no fer més sang" amb el cas: "Les disculpes d'ahir són suficients", segons ha dit la portaveu de la formació a la Cambra, Lina Pons.

Cal tenir present que aquest diumenge la presidenta va enviar un missatge "molt clar" a tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes: "Em sap moltíssim de greu tot el que ha passat, per això deman disculpes", va afirmar. I va continuardient que, "encara que sigui de manera involuntària, sé que he pogut traslladar una imatge de relaxació social que el nostre país no necessita gens".

stats