Política 08/04/2019

Marga Prohens: "No ens agrada que les menors puguin avortar sense que els seus pares n'estiguin assabentats"

La candidata del PP al Congrés ha acudit a la ràdio pública per parlar de les properes eleccions i de diferents temes d'actualitat

Ara Balears
1 min
Marga Prohens. / ISAAC BUJ

PalmaLa candidata del PP al Congrés, Marga Prohens, ha acudit al programa 'Al Dia IB3' per parlar dels temes d'actualitat i de les pròximes eleccions. La candidata ha assegurat que fa feina 24 hores per aconseguir els millors resultats possibles en els propers comicis. Respecte de les eleccions autonòmiques, Prohens no ha dubtat que el seu partit serà "la força més votada". "Sortim a guanyar i governar. Amb 20 diputats al Parlament tenim suficient per governar".

Durant l'entrevista, també li han demanat per l'avortament i ha dit que "no ens agrada que les menors puguin avortar sense que els seus pares n'estiguin assabentats". Pel que fa al castellà a les escoles, Prohens ha defensat que "el castellà és la llengua oficial de tot l'Estat i se n'ha de garantir l'ús a les escoles i a les administracions. Aquí tenim una altra llengua oficial i cap de les dues ha d'estar penalitzada ni minoritzada".

El fitxatge de Bauzá per Ciutadans també s'ha posat sobre la taula i la candidata popular ha qualificat aquesta decisió d'"errada". "És una errada que Bauzá hagi fitxat per Ciutadans. A més, ell haurà d'explicar per què ara forma part d'un partit que ha pactat amb Pedro Sánchez".

stats