Política 17/10/2019

IB3 vol prorrogar el contracte amb l'empresa que fa els informatius fins al 2021

El director general de l'ens públic, Andreu Manresa, ha afirmat que cal garantir la continuïtat del servei

K. O.
1 min
Seu central d'IB3 a Calvià

PalmaEl director general d'IB3, Andreu Manresa, ha explicat que l'ens públic ja ha transmès la voluntat a Liquid Media, l'empresa que fa els informatius de la cadena, que es pugui prorrogar per segona vegada el contracte fins al febrer del 2021, el màxim establert. Manresa, que ha comparegut al Parlament amb motiu de la comissió de control de l'organisme que dirigeix, ha dit que cal garantir la continuïtat del servei i que la decisió s'ha pres per motius tècnics, administratius i econòmics.

Sobre la situació laboral dels treballadors dels informatius, el director d'IB3 ha afirmat que tots els llocs de feina estaran garantits. I ha destacat que en anteriors contractes no es determinava el nombre d'empleats. D'aquesta manera, "s'evitarà que hi pugui haver acomiadaments", ha assenyalat Manresa, qui ha destacat que durant la gestió de Liquid Media s'han contractat 40 treballadors més. "Cap mitjà de comunicació de l'Estat que no sigui de nova creació ha oferit tants de llocs de feina", ha expressat el director general, i ha afegit que aquest fet dona estabilitat.

Preguntat sobre la situació laboral actual dels treballadors, Andreu Manresa ha assegurat que allò desitjable seria que poguessin cobrar més, malgrat que es compleixen les condicions de "dignitat" laboral en tots els casos.

stats