Política 20/02/2019

Cs torna a atacar Noguera i en demanarà la dimissió pel lloguer turístic

Sol·liciten el suport de la resta dels partits per "evitar el dany de la imatge a l'Ajuntament de Palma" que pot provocar que el batle sigui investigat en una causa judicial

Ara Balears
1 min
El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzá.

PalmaEl grup Ciutadans de Palma ha registrat una proposta d'urgència per al pròxim ple en la qual exigeix la dimissió del batle, Antoni Noguera, per la investigació judicial oberta arran de la prohibició del lloguer vacacional en edificis plurifamiliars al municipi.

Noguera serà investigat pel Jutjat d'Instrucció número 5 de Palma per un presumpte delicte de prevaricació administrativa. Per aquest motiu, Cs exigirà "davant un fet tan greu" la dimissió del batle i la seva renúncia a l'acte de regidor, segons informa l'agència Efe.

El portaveu municipal de Cs, Josep Lluís Bauzá, ha demanat el suport de la resta de partits de Cort per "evitar la imatge i el dany" per a la ciutat que pot provocar que el màxim dirigent municipal sigui investigat en una causa judicial.

"Consideram que, aplicant el Codi Ètic del govern del Pacte, i per evitar el dany de la imatge a l'Ajuntament, Noguera ha de dimitir", hi ha insistit Bauzá, qui ha acusat MÉS per Palma de voler "tergiversar la realitat".

"La prevaricació és corrupció i aquí no hi ha interessos polítics ocults, el que hi ha és un equip de govern que gestiona a partir de polítiques identitàries i excloents que, al·legant l'interès general en la seva política d'habitatge, el que fa és presumptament incomplir sistemàticament la llei", ha conclòs.

stats