Part Forana 25/05/2021

Santanyí edita fulletons per ajudar amb la gestió de residus als habitatges vacacionals

ARA Balears
1 min
La batlessa i la regidora durant la presentació.

SantanyíL'Ajuntament de Santanyí ha preparat uns fulletons perquè els propietaris dels habitatges dedicats al lloguer turístic informin els visitants sobre com funciona la gestió de residus al municipi. En aquest document hi ha un mapa de les zones de contenidors de cada nucli urbà i quines són les normes d'ús, entre altres, informa el consistori en una nota.

"És una eina útil i senzilla. Estam convençuts que serà de gran utilitat", ha dit la regidora de Medi Ambient, Bàrbara Xamena. Així mateix, apunta que l'objectiu d'aquesta iniciativa és aconseguir que els visitants "participin" en mantenir el municipi net.

"Es tracta d'una passa més que demostra el compromís del municipi amb la cura i protecció ambiental", ha afegit la batlessa de Santanyí, Maria Pons. "Sabem que durant els mesos d'estiu la nostra població es pot multiplicar exponencialment. Per tant, hem de fer el que estigui a la nostra mà perquè tots aquells que passin les seves vacances a Santanyí col·laborin en protegir-lo", ha recalcat.

Aquest fulletó està redactat en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany. Els propietaris d'habitatges turístics que en necessitin en poden sol·licitar a la regidoria de Medi Ambient i passar-los a recollir a les seves oficines.

stats