Part Forana 13/10/2021

Rafel Nadal a Sant Llorenç des Cardassar: "Vaig aportar el que vaig poder perquè la recuperació fos al més ràpida possible"

El tennista ha recollit el títol de fill adoptiu del municipi en un ple extraordinari

ARA Balears
1 min
Rafel Nadal durant l'acte

Rafel Nadal ha recollit en persona el títol de fill adoptiu de Sant Llorenç des Cardassar aquest dimecres. El tennista s'ha mostrat "molt agraït pel reconeixement" que l'Ajuntament ha decidit atorgar-li després de la seva aportació d'un milió d'euros a la causa de la torrentada. "Vaig fer el que vaig poder perquè la recuperació fos al més ràpida possible, com varen fer moltes altres persones", ha dit a l'entrega del premi, a la qual ha assistit amb la seva família.

En el Ple Extraordinari celebrat avui a l’Espai 36 de Sant Llorenç, s’ha nomenat fill adoptiu 📃 del nostre municipi a...

Posted by Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar on Wednesday, October 13, 2021

"Sant Llorenç és el meu segon poble perquè hi tenc molta família", ha explicat Nadal durant el ple extraordinari urgent convocat per a l'ocasió i fet excepcionalment a l'Espai 36. "Quan vaig col·laborar ho vaig fer sense esperar res a canvi. Així és com he intentat fer les coses durant tota la meva vida", ha dit el tennista.

stats