Part Forana 01/04/2020

El batle de Sant Joan demana als veïns que extremin les precaucions per evitar nous contagis

Francesc Mestre ha mostrat la preocupació de l'Ajuntament per "l'important augment de casos" de covid-19 i ha afirmat que la situació al poble es "complica molt"

Ara Balears
1 min

PalmaMitjançant un vídeo, el batle de Sant Joan, Francesc Mestre, ha demanat als veïns que extremin les precaucions per evitar nous contagis de coronavirus al poble. Mestre ha mostrat la preocupació de l'Ajuntament per "l'important augment de casos detectat aquests darrers dies a Sant Joan". D'aquesta manera, el batle ha destacat la importància "d'extremar les precaucions". "Aquestes dues pròximes setmanes seran molt importants per al nostre poble", ha subratllat.

Mestre ha fet una crida a la responsabilitat i ha demanat als veïns que restin als seus habitatges i que no en surtin tret que sigui imprescindible. "Intentau preparar la llista de la compra a la fi de només sortir una o dues vegades de casa", ha assenyalat.

A més, ha insistit que aquelles persones que hagin estat en contacte amb possibles afectats pel virus quedin a casa. En cas de necessitat urgent, el batle recomana posar-se en contacte amb el servei d'Emergències de l'Ajuntament.

Finalment, el batle ha volgut agrair la feina que duen a terme Protecció Civil i tots els voluntaris que ajuden a desinfectar el poble. "Vull donar les gràcies a totes les persones que estan ajudant a posar fi a aquesta crisi sanitària. Entre tots segur que sortirem d'aquesta situació", ha conclòs Mestre.

stats