Part Forana 01/02/2021

La regidora de Benestar Social de Pollença reconeix que s'ha vacunat contra el covid-19

El batle nega qualsevol tracte de favor i assegura que "sempre" s'ha seguit el protocol de Salut

Catalina Riera
1 min
La regidora de benestar social, el batle de pollença i el gerent de la residència durant la roda de premsa

PollençaLa regidora de Benestar Social de Pollença, Francisca Cerdà, ha reconegut aquest dilluns en una roda de premsa que s'ha vacunat contra el covid-19 perquè figurava "a la llista de Salut", ha dit. Cerdà ha explicat que es va posar la vacuna seguint la normativa i protocols sanitaris i ha insistit que "tot el personal, tant extern com intern, va tenir l'oportunitat de posar-se-la".

Per la seva banda, el batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha negat qualsevol tracte de favor i ha insistit que "sempre s'han complert els protocols sanitaris". Cifre també ha explicat que la Conselleria de Salut va donar els noms de les persones que s'han vacunat a la residència municipal. "Salut ens diu quines són les persones a vacunar i l'ordre a seguir. Només poden accedir a la residència les persones vacunades", ha explicat. En total, s'han immunitzat contra el coronavirus 16 persones sanitàries, 17 treballadors externs i 28 residents. Tots ja han rebut la segona dosi de la vacuna.

Cal recordar que dijous passat en el ple municipal l'oposició va demanar al batle i la regidora si s'havien vacunat, però no varen contestar. En aquest sentit, Cifre ha assegurat aquest dilluns que ell no s'ha vacunat i que si s'ha fet una PCR "ha estat per seguretat, però mai no ens hem botat les coes", ha dit.

stats