Política 29/01/2021

L'oposició de Pollença vol reprovar al batle i una regidora perquè Salut els ha fet PCR

Tomeu Cifre explica que varen demanar fer-se les proves per la gestió directa que fan de la residència municipal i que l'IB-Salut ho va autoritzar

ARA BALEARS
1 min
Ajuntament de Pollença.

L'oposició de Pollença, que està formada per Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem vol reprovar al batle del poble, Tomeu Cifre, i la regidora de Serveis Socials, Francisca Cerdà, perquè consideren un "abús de poder" que el Servei de Salut els faci PCR periòdiques. Segons han explicat en un comunicat, durant el Ple ordinari del mes de gener els representants polítics varen admetre que es fan proves de forma habitual a través de sistema de Salut i, segons l'oposició, aquestes proves s'haurien fet "saltant-se la normativa".

Davant aquesta acusació, el batle ha explicat a l'ARA Balears que tant ell com la regidora varen demanar fer-se les proves perquè fan una gestió directa de la residència municipal del poble i que l'IB-Salut ho va autoritzar. "L'Ib-Salut ens envia un missatge cada vegada que hem d'anar a fer-nos la prova, si no m'enviassin el missatge no aniria a fer-me cap prova", ha afirmat el batle. En el cas de la regidora Francisca Cerdà, Cifre ha remarcat que va quasi cada dia al centre a fer feina.

En el comunicat els tres grups de l'oposició també critiquen que els dos responsables no haurien estat clars respecte si s'han vacunat o no i han assegurat que "aquesta actitud de no voler respondre a la pregunta formulada al Ple és inacceptable". En aquest sentit, Cifre ha dit que serà l'IB-Salut el que doni aquesta informació.

stats