Part Forana 25/03/2022

Pollença presenta una app per digitalitzar el municipi i fomentar la participació ciutadana

L'objectiu és millorar el canal entre l'Administració pública i els pollencins

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Pollença.

PalmaL'Ajuntament de Pollença ha presentat aquest divendres l'aplicació eAgora, una eina gratuïta per fomentar la participació ciutadana i una aposta per la digitalització del municipi. L'objectiu és millorar el canal entre l'Administració pública i els pollencins, apunta el Consistori en una nota.

Es tracta d’una xarxa social en la qual en lloc de seguir persones se segueixen canals temàtics. La intenció d'aquesta iniciativa és millorar la transmissió d’informació, la realització de gestions, tenir una agenda actualitzada i intercanviar, proposar i dur a terme iniciatives i projectes.

“L'Ajuntament ha estudiat durant molt de temps la manera més idònia per poder comunicar i transmetre tota la informació del municipi d'una manera senzilla i poder eliminar els diferents canals d'informació. És una eina interessant per a la ciutadania, que disposarà així d'una agenda única i un lloc on poder trobar la informació de Pollença en un sol espai”, explica el regidor de Joventut, Escola de Música, Biblioteques, Normalització Lingüística i Participació Ciutadana, Mateu Soler.

Aquesta eina, que es pot descarregar a Google Play i App Store, també “pot ser interessant” per als comerços, ja que els ajuda a promoure els seus establiments “i fins i tot donar a conèixer ofertes o esdeveniments que es duran a terme”, diu Soler.

stats