Part Forana 20/08/2021

Pollença és un dels pobles més bonics d'Espanya

Per poder optar a aquesta distinció, el municipi ha superat una auditoria de més de 40 punts

ARA Balears
1 min
Imatge aèria de Pollença.

PollençaPollença és un dels pobles més bonics d'Espanya i el pròxim divendres, dia 27 d'agost, en rebrà la distinció oficial al Claustre de Santo Domingo. La regidora de Turisme de Pollença, Maria Buades, ha explicat que aquest guardó no s'ha pogut rebre fins ara a causa de la pandèmia i que és "un reconeixement molt important" per la projecció exterior que suposa, segons informa Europa Press.

Per poder optar a aquesta distinció, el municipi ha superat una auditoria de més de 40 punts per poder ser declarat un dels més bonics del territori espanyol. Segons l'Ajuntament, actualment només aconsegueixen superar-la un 20% dels municipis que sol·liciten aquesta marca. En concret, l'auditoria se centra en aspectes com el patrimoni, la bellesa d'accés al poble, l'homogeneïtat en les seves construccions, l'harmonia dels materials de les façanes, la neteja i les zones verdes, entre d'altres.

Cal recordar que fins al 2020, Fornalutx era l'únic municipi de les Illes que formava part de la Xarxa de Pobles més Bonics d'Espanya. Aquest mateix any, a més de Pollença, també s'hi va incorporar Alcúdia.

stats