Part Forana 28/01/2016

El Pi adverteix de nou que el clavegueram s’esfondra mentre s’asfalten els carrers

Proposa un acord entre tots els partits per renovar la xarxa

M.b.
2 min

ConsellEl grup municipal d'El Pi, a l’oposició, ha reiterat de bell nou en el darrer ple que és una incongruència i una despesa evitable anar asfaltant carrers del poble mentre les canonades del clavegueram i de l’aigua potable s’estan esfondrant, i ha lamentat, en un comunicat, que el batle, Andreu Isern (PSOE), no els hagi fet cas. Xisca Campins, portaveu del grup, va demanar al ple d’aquest dimarts pel motiu de les obres “realitzades a corre-cuita” al carrer Alcúdia la setmana passada. La resposta del batle ha estat que en connectar les canonades del carrer de Sant Pere s’adonaren de les greus deficiències que presentaven i que previsiblement aquest problema s’anirà repetint, sobretot a la carretera que travessa el poble.

Per El Pi, es fa necessari arribar a un acord entre tots el partits per treure un projecte consensuat. “L’objectiu és fer una inversió necessària per renovar la xarxa de sanejament del nostre poble, aprofitant l’ajut de les institucions supramunicipals i de manera plurianual, atesa l’envergadura de les actuacions a realitzar”.

Campins ha recordat també que “ara fa quatre mesos des del grup de regidors d'El Pi ja vàrem alertar d’aquest problema”, d’iniciar un projecte de pavimentació al municipi sense arreglar primer les canonades del clavegueram i de l’aigua potable que hi passen per davall.

stats