Part Forana 07/09/2021

Nou comerços de Pollença reben les plaques que els distingeixen com a establiments emblemàtics de les Balears

ARA Balears
2 min
El batle de Pollença ha volgut agrair els treballadors del petit comerç la seva feina.

PalmaUn total de nou comerços de Pollença han rebut aquest dimarts les plaques que els distingeixen com a establiments emblemàtics de les Illes Balears. El batle de Pollença, Bartomeu Cifre, i el director general de Comerç, Miquel Piñol, han lliurat als propietaris d'aquests negocis els distintius que s'instal·laran a les façanes dels comerços i que faran visible el teixit comercial tradicional.

El Consistori ha informat en una nota de premsa que els establiments adherits a Emblemàtics Balears del municipi de Pollença són Cabrer Joiers, Can Bisquerra, Can Corretja, Can Xumet, Forn Can Banya, Forn Can Payeras, Forn Formentor, Forn i Botiga Can Rabassó i Teixits Vicens.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Pollença, el projecte Comerços Emblemàtics de les Illes Balears neix de la necessitat de protegir l'activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis. Un dels objectius és donar a conèixer la singularitat de cada municipi a través dels seus comerços emblemàtics.

El batle de Pollença ha volgut agrair a tots empresaris i treballadors del petit comerç la seva feina durant aquests anys i ha explicat que "ens sentim molt orgullosos que nou dels nostres comerços rebin les plaques que els distingeixen com a establiments emblemàtics de les Balears". Una distinció, ha afegit el batle, "que té com a objectiu no sols donar visibilitat al teixit comercial del poble, sinó que pretén protegir i fomentar el petit comerç, el tradicional, el més pròxim, el de tota la vida".

Per la seva banda, el director general de Comerç ha agraït als representants dels establiments emblemàtics "la dedicació als seus negocis, perquè la història d'un poble es pot explicar també a través dels comerços i, sobretot, a través de les famílies i les persones que hi treballen". Piñol ha destacat que "tot i que aquesta iniciativa se centra en els comerços catalogats, la resta del teixit comercial se'n beneficiarà, ja que els emblemàtics també funcionen com a element tractor i reclam per als visitants de dins i fora de les Illes".

stats