Societat 05/05/2024

Els millors moments del Correllengua 2024

La flama ja ha arribat a sa Pobla, que avui vespre acollirà el concert de Rudimentary i Gossos

ARA Balears
1 min
La plaça de Campanet s'ha omplert per rebre la flama del Correllengua.

PalmaLa flama del Correllengua Interilles 2024 ja ha passat per quasi tots els municipis que formen el recorregut, que enguany ha passat per 56 municipis: 48 a Mallorca, cinc a Menorca i tres a Eivissa i a Formentera. A continuació, feim una tria d'alguns dels millors moments de la jornada, que ha començat a Bunyola, on la flama ha arribat el dematí i on s'ha format una cadena humana per rebre-la.

Llavors, el recorregut ha continuat cap a Alaró, Binissalem, Lloseta i Inca. En arribar a Binissalem, abans de continuar cap al següent poble, la flama ha passat per la casa de Llorenç Villalonga.

Després de passar per Binissalem, el relleu ha continuat per Lloseta i Inca per dirigir-se cap als darrers municipis d'aquesta etapa. Així, el relleu ha passat primer per Mancor, Caimari, Campanet i Búger, fins a arribar a sa Pobla, on la flama passarà la nit per encarar aquest diumenge la darrera etapa.

Així, avui vespre la plaça Major de sa Pobla acollirà una ballada popular, que començarà a les 20 h, i el concert de Rudymentari i Gossos, a les 21 h i a les 22.30 h, respectivament. Més tard, serà el torn de PD Burbaia, a les 00.30 h, i PD Padjesa.

stats