05/05/2024

El Mallorca avorreix i perd a Son Moix

2 min

Tanta sort que el Cadis també perd i el Mallorca manté sis punts de diferència. Si fos el contrari, encara hi hauria més gent nerviosa, perquè la permanència, encara que queden quatre jornades, no està assegurada. I no hi està perquè el Mallorca ha tornat a perdre a Son Moix en un partit en què s’ha mostrat totalment impotent davant l'Atlètic de Madrid, a qui ha bastat un sol gol per endur-se'n els tres punts.

A partir del minut cinc, amb el gol de Riquelme, l’equip de Simeone s’ha limitat a administrar l'avantatge, conscient de la superioritat tècnica i del bon entramat defensiu. Durant tot el partit han quedat en evidència totes les mancances de l’equip de Javier Aguirre. Ni en estàtic ni en moviment ni en els córners ni en les faltes, el Mallorca no ha creat el més mínim perill a l’àrea d’un seguríssim Oblak, que només ha intervingut en un bon xut de Sergi Darder i en un altre de Larin al cos de l’eslovè, dues accions sense més complicacions per a l’Atlètic de Madrid, que no ha necessitat ni Griezzman ni De Paul ni Morata. El Mallorca, en un exercici d’ineptitud ofensiva absoluta, s’ha topat amb una ordenada defensa, que li ha cedit la pilota. Un detall important, per a un equip que la vol tenir, però totalment intranscendent, per a un altre que no sap què ha de fer quan li arriba. Aquesta és la realitat del Mallorca.

El més destacat de la vetllada ha estat la presència d’aficionats a l’estadi, més de vint mil, una bona entrada per veure un espectacle que ha tingut llargues estones d'avorriment. Aquest equip no dona per a més, la temporada ha estat molt fluixa i irregular. Seria bo que acabàs aviat i, si fos possible, mantenint la categoria, a l'espera de temps i jugadors millors. La pròxima jornada, dissabte que ve a l’hora de dinar, el Mallorca torna a jugar a Son Moix. Rep un altre equip que no acaba gens bé la campanya, la Unió Esportiva Las Palmas.

Periodista
stats