Part Forana 06/10/2021

Manacor retira les terrasses dels aparcaments

L'Ajuntament ha donat un ultimàtum als restauradors per llevar taules i cadires de les places provisionals

ARA Balears
1 min
El centre de Manacor

L'Ajuntament de Manacor ja avisat els bars i restaurants del poble que hauran de retirar les taules i cadires que, fins ara, ocupaven places d'aparcament. El Consistori en va autoritzar la seva ocupació com a mesura excepcional durant la pandèmia per poder mantenir la distància entre les taules i els aforaments. Ara, ha enviat una ordre als restauradors, que tindran fins dia 17 d'octubre per retirar el mobiliari d'aquests espais, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

La situació epidemiològica del covid-19 ha evolucionat favorablement, i això ha reduït la incidència acumulada de contagis, per la qual cosa el Govern de les Illes Balears ha flexibilitzat les mesures. Per això, com que ara es permet a la restauració tenir fins un 75% d'aforament dins l'establiment i el 100% a les terrasses, el Consistori manacorí ha decidit alliberar les places d'aparcament perquè es puguin tornar a utilitzar.

Cal recordar que aquesta autorització de caràcter excepcional, provisional i temporal, es va concedir el 2020 i ha estat prorrogada també l'any 2021. Atesa la millora de la situació sanitària i la flexibilització de les mesures, el Consistori ha decidit posar fi a aquestes autoritzacions.

stats