Part Forana 12/08/2020

L'Escola Municipal de Mallorquí atorga els premis del XVIII Concurs de cartells dels Cossiers

El guanyador del certamen ha estat Bernat Bauzà Matamalas, alumne de l'IES Mossèn Alcover

Ara Balears
1 min
Lliurament dels premis del XVIII Concurs de Cartells dels Cossiers./C.G.

PalmaAquest dimecres s'han atorgat a Manacor els premis del XVIII Concurs de cartells dels Cossiers organitzat per l'Escola Municipal de Mallorquí. El guanyador ha estat Bernat Bauzà Matamalas, de 2n de Batxillerat artístic de l'IES Mossèn Alcover. Les dues finalistes han estat també alumnes de 2n de Batxillerat artístic, del mateix centre: Margalida Regina Estelrich Vadell i Neus Morlà Habib. Aquests han estat els tres guanyadors d'un total de 32 cartells presentats. Els premis han estat de 150 € per al guanyador i 50 € per a cada finalista.

L'acte de lliurament dels premis ha tingut lloc al molí d'en Beió de la mà de Sebastià Llodrà, delegat de l'Escola; Sebastià Galmés, coordinador dels Cossiers, i amb la presència de les professores de l'IES Mossèn Alcover Maria del Pilar Subirats i Sebastiana Galmés.

Sebastià Llodrà s'ha interessat per com han viscut els guanyadors el concurs en un context com el del confinament. I és que enguany la situació sanitària ha impedit desenvolupar la festa de manera habitual.

Ha estat una sortida dels Cossiers especial en la qual l'agrupació ha fet arribar la festa a casa. Sebastià Llodrà ha volgut donar les gràcies a tots els que fan possible la sortida dels Cossiers de Manacor.

stats