Part Forana 03/01/2019

Manacor posa el caliu per rebre Sant Antoni

El Patronat presenta l'agenda festiva i ret homenatge a la família de Joana Perelló

M. Barceló
1 min
La família de Joana Perelló de Can Devè ha rebut una placa i la insígnia d'or del Patronat.

ManacorA dues setmanes de Sant Antoni, Manacor ha estat, com sempre, el primer a repicar per l'arribada del sant protector. I com és costum, ho ha fet amb la presentació del programa de festes i l'anual reconeixement a la gent que ha posat call a través dels anys en la participació festiva.

Enguany, la família de Joana Perelló de Can Devè, que vesteix una típica carrossa santantoniana de forma molt laboriosa des de fa 13 anys, ha rebut l'homenatge del Patronat de Sant Antoni i el reconeixement de la gent.

El local parroquial de Ca na Vallespina, ple a vessar, ha acollit aquest dijous vespre el ritual en què s'ha convertit la presentació de l'agenda de Sant Antoni a Manacor i en què ha participat el grup de música del Patronat, que ha oferit les primeres notes de les cançons populars.

Un article de l'historiador Gaspar Valero i Martí, sobre 'El sentit de les tradicions en el segle XXI', serveix d'introducció a un extens programa d'actes, que tindrà el sus oficial dimarts que ve, 8 de gener, amb el primer ball dels dimonis a la plaça Ramon Llull (20.30 h).

"És la festa més esperada amb actes per a totes les edats i que anima a sortir al carrer", ha dit la batlessa, Catalina Riera, en concloure l'acte. Riera ha convidat els presents a gaudir de Sant Antoni "amb respecte, responsabilitat i tolerància".

Programa de Sant Antoni a Manacor 2019
stats