Part Forana 14/07/2021

Manacor aprova una moció per millorar la mobilitat proposada pel PP

La demanda dels populars implica solucionar els problemes d'aparcament i circulació i afavorir el comerç al centre del nucli urbà

ARA Balears
1 min
La moció del PP vol millorar la mobilitat centrant-se en el problema de l'aparcament

ManacorL'Ajuntament de Manacor ha aprovat una moció per millorar la circulació dins la zona urbana del poble. La proposta té la intenció d'augmentar la bona fluïdesa de la mobilitat, intentar solucionar el problema de l'aparcament i, alhora, mirar d'afavorir el petit comerç que es troba a la part més interior del nucli urbà de Manacor. És una proposta que ha arribat al ple del Consistori per part del Partit Popular.

Segons ha assegurat el partit polític, no qüestionen la conversió de l'espai en zona per a vianants, però creuen que és necessari "planificar i fer feina activament perquè tothom estigui més còmode i no surti perjudicat" pel pla de mobilitat del poble. Alhora, la formació blava ha volgut destacar que s'ha de treballar en positiu, i que espera que aquesta proposta no acabi en paper banyat.

La moció dels populars, sobretot, ha anat dirigida als problemes d'aparcament del poble, cosa que fa, segons diuen, que sigui complicat arribar a certs llocs. Aquesta dificultat, expliquen, s'ha de treballar per no perjudicar el comerç i perquè Manacor "no deixi de ser la capital de la comarca."

stats