Part Forana 18/09/2020

El secretari general del PSOE de Felanitx, Joan Aznar, deixa el partit

El regidor abandona l'agrupació per discrepàncies internes

T. Riera
1 min
Joan Aznar, cinquè tinent de batlia./ R.F.

PalmaCreixen els problemes a l'Ajuntament de Felanitx. Joan Aznar, secretari general del PSOE al municipi, ha decidit abandonar el partit a causa de les diferències sorgides en les darreres setmanes. No obstant això, pretén continuar com a regidor no adscrit i com a secretari general mentre espera una decisió per part del partit.

Els socialistes arrosseguen un problema intern que implica el mateix Joan Aznar i Xisco Duarte. Fa dos anys, Aznar havia de ser el candidat a la batllia, però finalment Duarte va repetir aconseguint uns bons resultats que, si no canvia res, el faran batle el juny vinent. No obstant això, Aznar assegura que la seva sortida ve motivada per desacords interns amb les decisions preses en les darreres setmanes, que considera que "no són correctes".

Joan Aznar entrà en política l'any 2015 i actualment és cinquè tinent de batle, regidor d'Esports, Infraestructures i Manteniment. Creu que ha arribat un moment en què pot "fer més coses pel poble fora del partit que dins". Aznar apunta que "no ha estat una decisió agradable ni per a mi ni per al partit".

stats