Part Forana 10/10/2016

Inca posa en marxa el compte enrere per al Dijous Bo

L'Ajuntament presenta les tres fires prèvies amb una programació de més de 200 activitats

Ara Balears
1 min
El claustre de Sant Domingo ha acollit la presentació.

PalmaInca ja ha posat en marxa el compte enrere per a la celebració del seu dia gran, el Dijous Bo, que se celebrarà el proper 17 de novembre. L'Ajuntament ha presentat aquest dilluns el programa d'actes de les tres fires prèvies, el qual inclou més de 200 activitats.

Així, tal com és tradició, el primer cap de setmana després de Sant Lluc (18 d'octubre), el del 22 i 23 d'octubre, se celebrarà la primera mostra, la Fira de la Terra. I una setmana més tard, el cap de setmana del 29 i el 30 d'octubre, es durà a terme la Fira de l'Oci, que posarà l'accent en l'esport però també en les activitats de temps lliure, sobretot per a joves i infants. Finalment, el primer cap de setmana de novembre, el del 5 i 6, se celebrarà la Fira de l'Art.

D'altra banda, cal destacar la tasca dels organitzadors per fer un programa que recull totes les activitats infantils dels tres caps de setmana.

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest dilluns migdia al claustre de Sant Domingo i ha comptat amb la presència del batle, Virgilio Moreno; la regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater; el tinent de batle de Cultura, Antoni Rodríguez; la regidora de Serveis, Francisca Barceló; la regidora de Seguretat, Antonia Triguero; el regidor de Participació Ciutadana, Toni Peña, i representants de les associacions i col·lectius que hi participen i organitzen diferents esdeveniments.

El programa de les fires 2016 d'Inca
stats