Moció contra l'ocupació
Part Forana 01/02/2024

Inca aprova per unanimitat una moció de Vox contra l'ocupació il·legal

Segons la formació ultra, la iniciativa té com a objectiu posar fi als "nombrosos" casos d'aquest tipus

ARA Balears
1 min
Ple de l'Ajuntament d'Inca

PalmaEl ple de l'Ajuntament d'Inca (PSIB, PP, Vox i MÉS per Inca) ha aprovat una moció de l'extrema dreta per posicionar-se en contra de "l'ocupació il·legal". La portaveu del grup municipal de Vox, Fanny Blasco, ha destacat que la seva proposta tingués el suport de tots els partits durant la darrera sessió de dijous passat, i s'ha compromès a firmar una declaració en contra de l'ocupació durant aquesta legislatura.

La formació ha assenyalat que aquesta moció pretén servir perquè la "protecció a l'habitatge sigui una prioritat", motiu pel qual pròximament es convocarà una mesa de treball integrada per tots els partits que conformen el Consistori. "Davant la lamentable situació que pateix la ciutat, no es pot mirar cap a una altra banda", per això Vox ha presumit d'aquesta iniciativa, que diuen "té com a objectiu posar fi als nombrosos casos d'ocupació il·legal d'habitatges".

La representant local de Vox ha insistit que "s'ha de ser conscient que alguna cosa succeeix i no s'està fent bé", i per això ha demanat que es prenguin mesures perquè els propietaris "no pateixin aquestes situacions" i que, d'altra banda, "no es repeteixin fets lamentables com el que va tenir lloc el passat 14 de gener, en el qual un jove ocupa va sofrir una caiguda, quan intentava accedir a un immoble escalant per una canonada per ocupar-lo il·legalment".

stats