Part Forana 08/05/2019

Feina per Llubí es proposa millorar la participació ciutadana i la igualtat

L'actual regidora Julia González torna a encapçalar la candidatura

M. B.
1 min
Presentació de la candidatura a la terrassa de la residència.

LlubíL'agrupació d'electors Feina per Llubí torna a concórrer a les eleccions municipals amb una llista que encapçala de nou la llicenciada en dret Julia González, de 32 anys. La número dos de la llista és Antònia Maria Perelló, seguida per Joan Guardiola, Maria Magdalena Perelló, Miquel Llabrés i Nerea García en els primers llocs.

La candidatura independent ha presentat el grup de gent, la majoria joves, amb què aspira a tornar a formar part del govern municipal. Amb una regidora durant el darrer mandat, Feina per Llubí ha apuntalat la coalició amb MÉS (4) i El Pi (2).

El local de la tercera edat ha estat l'escenari de l'acte de presentació de la formació, al qual han assistit unes 60 persones. La candidata, Julia González, després de presentar la llista, ha destacat els objectius aconseguits des de la seva àrea de gestió municipal: Fires, Festes, Participació i Dinamització.

La voluntat de continuar amb l'impuls a la participació ciutadana en la vida política del poble i introduir la figura de la regidoria d'Igualtat figura en el programa per als propers quatre anys. La nova escoleta 0-3 anys, la continuació de la xarxa de pluvials i la renovació de l'enllumenat públic estan entre els objectius quant a infraestructura.

Feina per Llubí, amb una mitjana d'edat de 35 anys, és una candidatura que recull les sensibilitats del segment de població més jove "amb una clara defensa de la participació ciutadana i la igualtat com a única forma de govern d'un poble com Llubí", segons explica la candidata a la batlia. El grup es disputarà la confiança dels veïns amb MÉS, el PP i Cs.

stats