Part Forana 11/04/2023

El petit comerç durant la Setmana Santa: "Alguns hem doblat les vendes respecte de 2019"

Els nuclis turístics i costaners, com el Port d'Alcúdia, Can Picafort o Cala Rajada, són els que millors resultats han registrat durant els festius

1 min
A Palma el nombre de vendes també ha sigut bo.

PalmaEl comerç de la Part Forana fa balanç i destaca bons resultats quant a vendes durant la Setmana Santa. L'Associació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) ha avançat que els nuclis costaners dels municipis turístics són els que més feina han tingut i on fins i tot, s'han doblat les vendes respecte del mateix període del 2019. Es tracta del Port d'Alcúdia, Can Picafort o Cala Rajada, segons ha explicat el president de PIMEM, Miquel Àngel Mateu: "Hi ha hagut molt de moviment de visitants i, encara que no es té la mateixa sensació que durant l'estiu, les vendes han estat molt bones".

Els comerciants apunten que ja que els dies festius han caigut més prest que altres anys, el percentatge de negocis oberts era inferior i els que hi estaven han registrat un major nombre de vendes: "Encara hi havia hotels i establiments tancats però els visitants que finalment ha decidit venir a Mallorca han pogut aprofitar per comprar en els comerços que sí que estaven oberts i d'aquí surten els bons resultats”, segons Mateu.

Bones vendes també a Palma

Respecte de Palma, les dades registrades per l'Associació van en la mateixa línia. Sobretot en el centre de la capital i en el sector de la moda és on s'han registrat un major nombre de vendes, segons ha explicat el vicepresident de PIMEM, Miquel Àngel Salvà. "Sant Miquel, Oms, Jaume III i Jaume II han estat els carrers que varen tenir més afluència de visitants i el dissabte, va ser un dia de bogeria quant a vendes”, ha assegurat Salvà.

stats