Economia 21/04/2022

Els forns illencs han venut menys panades de me per Setmana Santa per culpa dels preus

L'Associació de Forns i Pastisseries de PIMEM s'ha mostrat satisfeta, a linies generals, amb les vendres de les festes

ARA Balears
1 min
Fornet de la Soca, Palma.

PalmaLa campanya de Setmana Santa ha estat satisfactòria per als forns i les pastisseries vinculades a PIMEM. Segons ha explicat, hi ha una satisfacció generalitzada pel que fa a les vendes durant aquests dies de festes. Ara bé, també han apuntat a un retrocés en les vendes de les panades de me i de peix a causa del seu preu.

Des de l'associació s'ha assegurat que "el consumidor no ha estat disposat a pagar un determinat preu per unes panades de més qualitat que les que es fan durant tot l'any". Així mateix, han reconegut que s'han continuat venent les típiques panades de carn i pèsols i només de carn.

Pel que fa als rubiols, els més venuts han estat els de brossat i els de cabell d'àngel, segons ha informat el vicepresident de PIMEM, Miquel Àngel Torrens. Respecte de les mones de Pasqua, també hi ha hagut una baixada de vendes, "però hi continua havent mercat per als consumidors que valoren una certa creació artística i artesana i que volen sortir de la producció de les grans superfícies".

stats