Part Forana 18/03/2022

Comença el compte enrere per a la XVI edició de l'INCART

L'Ajuntament d'Inca ha presentat les bases del festival aquest divendres

ARA Balears
1 min
La XV edició d'Incart.

PalmaL'Ajuntament d'Inca ha començat els preparatius per a la XVI edició de l'INCART. Aquest divendres el consistori municipal ha aprovat les bases de la nova convocatòria del festival interdisciplinari, que es farà del 29 d'abril al 28 de maig.

A través d'un comunicat, l'Ajuntament ha explicat que l'objectiu d'aquest festival -que va néixer el 2017- és promoure l'art i acostar-lo a la ciutadania. "En l'edició anterior vàrem fer un bot qualitatiu pel que fa a condicions tècniques i expositives dels participants. Enguany el nostre objectiu és consolidar les millores i refermar la col·laboració amb les entitats culturals de la ciutat", ha assegurat la regidora de Cultura, Alice Weber.

Així, segons ha detallat l'Ajuntament d'Inca aquest divendres, podran participar en aquest concurs artistes de qualsevol edat, nacionalitat i procedència, així com col·lectius, entitats, associacions i grups que treballin en la promoció de l'art. A més, han indicat que s'hi pot presentar una única obra de qualsevol disciplina i format i també una proposta de comissariat de l'obra, la qual ha d'ajustar-se a un àmbit o emplaçament concret.

El Consistori ha informat que totes les persones interessades a inscriure-s'hi ho poden fer des d'avui fins a l'1 d'abril a les 14 h. Les dades de les bases es poden consultar aquí.

Un cop acabi el termini d'inscripció, una comissió seleccionarà els artistes i les obres que formaran part de la XVI edició d'INCART i les peces estaran exposades del 29 d'abril al 28 de maig.

stats