La campanya arqueològica a Pol·lèntia té enguany cent participants

El proper dia 24, l'Ajuntament organitzarà una jornada de portes obertes

La campanya d’excavacions a Pol·lèntia arriba enguany amb el vintè curs d’arqueologia Antoni Arribas, que es desenvoluparà fins dia 26 de juliol. Aquest divendres s’ha fet una visita a la zona per donar la benvinguda al centenar de participants en les excavacions d'enguany, a través del Consorci de la Ciutat romana de Pol·lèntia.

Són prop d’un centenar, entre els alumnes del curs d’arqueologia Antoni Arribas, d'estudiants americans a través del programa Arqueospain, investigadors de la Universitat de Portland i a l'espera de la propera visita de professors de la Universitat de Newcastle d’Anglaterra, els participants en aquesta campanya.

La batlessa i regidora de Patrimoni, Bàrbara Rebassa, a més dels codirectors de les excavacions Miquel Àngel Cau i Esther Chávez, ha donat la benvinguda als participants. Després de la visita s'ha anunciat que en el marc de les festes de Sant Jaume, el proper 24 de juliol, es durà a terme la jornada de portes obertes i s’explicaran les conclusions dels treballs.