Part Forana 21/06/2021

Calvià celebra la sisena edició de 'Joanart'

Els interessants a participar en les activitats han de reservar una plaça prèviament

ARA Balears
1 min
L'ajuntament de Calvià.

CalviàCalvià celebra la festa de Sant Joan amb la sisena edició de la jornada artística 'Joanart'. L'esdeveniment complirà amb les mesures sanitàries per evitar contagis de covid-19, per això el consistori recomana als interessats a participar en les diferents activitats que reservin la seva plaça prèviament, apunta l'Ajuntament en una nota.

Dia 23 de juny s'impartirà la conferència titulada “La vida secreta de l'art, curiositats i anècdotes d'obres de temàtica bíblica”, a càrrec d'Aina Ferrero. A partir de les 18.30  h es podrà visitar l'exposició JoanArt Calvià d'arts visuals a l'Ajuntament de Calvià. Juntament amb la mostra, que inclou obres de diferents artistes, hi haurà un tast de vins a càrrec d'Aromes GastroBar, amb la col·laboració de la xef Angèlica Pastrana i ambientació musical a càrrec de Hot Creeperrs. Una hora després, a Can Verger tindrà lloc l'activitat familiar Cabaret extravagant a càrrec d'Atirofijo Circ.

Les activitats d'aquesta nova edició de 'Joanart' acabaran dissabte, 26 de juny, a Sa Societat, on s'estrenarà l'obra de teatre Joy Speed, guanyadora del Premi rei En Jaume de Teatre 2020. Les reserves a les activitats es poden fer a través del telèfon 971 13 91 81 o enviant un correu electrònic a cultura@calvia.com.

stats