Els bombers sufoquen un incendi a Inca i troben 2,7 quilos de marihuana

Els investigadors pensen que l'incendi podria tenir el seu origen en una sobrecàrrega a la xarxa elèctrica de l'habitatge

Una dona de 59 anys està sent investigada per la Policia Nacional després que els Bombers de Mallorca apaguessin fa uns dies un incendi declarat en un domicili d'Inca i trobar 2,7 quilograms de marihuana i tots els elements tècnics per processar aquesta droga.

L'incendi va tenir lloc el passat dissabte, dia 23, i la dona és investigada per un delicte contra la salut pública consistent en l'elaboració de substàncies estupefaents.

Els agents de la Guàrdia Civil van acudir al lloc del succés, on els bombers els van informar de l'existència d'una gran quantitat de plantes de cànnabis.

La Guàrdia Civil va registrar la casa i va localitzar una instal·lació en el seu interior per al cultiu de plantes de cànnabis, així com per al seu assecat i preparació per a la seva distribució.

Els investigadors pensen que l'incendi podria tenir el seu origen en una sobrecàrrega a la xarxa elèctrica de l'habitatge, a causa de la quantitat d'aparells d'alt consum instal·lats per produir la marihuana.