TRANSPORT
Part Forana 07/07/2013

Batuda al nord de l'illa contra els taxis il·legals sense cap sanció

Els policies locals dels municipis de Pollença, Alcúdia, Muro i Santa Margalida realitzaren ahir vuit controls

Ara Balears
2 min

Alcúdia.Els policies locals dels municipis de Pollença, Alcúdia, Muro i Santa Margalida realitzaren ahir vuit controls -dos a cada municipi- per detectar taxis il·legals i el compliment de la normativa, pels que estan dins la legalitat.

Setze agents controlaren que els taxis legals compleixin les ordenances municipals, com la imatge corporativa, personal i la documentació del vehicle, i que persones sense llicència de taxista ofereixin aquest servei a canvi d'un benefici econòmic. A més a més, han controlat la presència de taxis d'altres municipis que carreguen passatgers sense un contracte previ, és a dir, de manera irregular.

Aquesta acció s'emmarca en el calendari d'accions conjuntes, preventives i dissuassòries, aprovat en la darrera reunió del Consell de Coordinació de Policies Locals del Nord de Mallorca, que té previst realitzar altres tipus de controls, relacionats amb la venda ambulant i de documentació en vehicles.

El control de taxis il·legals es va fer a tots els municipis del Consell de Coordinació del Nord que tenen planta hotelera: Alcúdia, Pollença, Muro i Santa Margalida.

Resultats

Segons dades de la Conselleria d'Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears, el control simultani de taxis "pirata" per la policia local de Muro, Alcúdia, Santa Margalida i Pollença acabà amb cap sanció.

En total, varen ser revisats quaranta vehicles en aquesta batuda, tretze a Alcúdia - dotze taxis i un vehicle particular-, cinc a Pollença -dos taxis i tres vehicles de lloguer amb conductor-, setze a Santa Margaliga -tots taxis-, i sis taxis a Muro.

La consellera d'Administracions Públiques, Núria Riera, es va desplaçar fins a Alcúdia ahir dematí per ser present a un dels controls que es realitzaren. Riera va estar acompanyada en la seva visitat de la batlessa del municipi, Coloma Terrassa (PP).

stats