Part Forana 08/04/2022

Els ajuntaments de les Balears ja poden demanar subvencions per incendis i inundacions

Poden optar a aquesta convocatòria els municipis afectats entre el 24 d'agost i 17 de setembre de l'any passat

ARA Balears
1 min
Inundacions Santanyí.

PalmaEls ajuntaments de les Balears poden demanar subvencions per incendis i inundacions a partir d'aquest divendres. Es poden acollir a aquests ajuts, convocats pel Ministeri de Política Territori, tots aquells municipis víctimes d'incendis o inundacions entre el 24 d'agost i 17 de setembre del 2021, informa Europa Press en una nota.

El pressupost destinat a aquesta convocatòria és de 12,8 milions d'euros. Les subvencions finançaran fins a un 50% dels projectes que executin els ajuntaments, consells insulars, diputacions provincials, comarques i mancomunitats. Queden fora d'aquestes ajudes les feines duites a terme amb mitjans propis de les entitats locals.

Les sol·licituds s'hauran de fer per via telemàtica a la Delegació del govern espanyol a les Balears. El termini màxim per demanar els ajuts és fins al 5 de maig d'enguany, i totes les que s'enviïn fora de termini no s'admetran. Una vegada es tanqui la convocatòria, la Delegació del govern espanyol tindrà dos mesos, com a màxim, per enviar les sol·licituds a la Direcció General de Cooperació Autonòmica i Local.

stats