Santa Maria corre per Síria

Un miler de persones de diversos centres ha participat en l'acte solidari, en què s'han recaptat més de quatre mil euros que seran entregats a Unicef

En el marc dels actes organitzats amb motiu de la fira del municipi, tots els centres educatius de Santa Maria han assistit a una jornada esportiva que ha recaptat 4.480 euros. Tota la comunitat educativa de Santa Maria ha participat aquest dimecres en la V Cursa pel Níger, un esdeveniment que a través de l’esport i el joc té com a objectiu conscienciar els més joves sobre la situació que viuen altres joves en diversos punts del món.

Enguany tot el recaptat anirà destinat als refugiats de Síria, a través de la delegació Balear d’Unicef. Com a novetat d’enguany, cada alumne ha tingut el seu propi carnet de patrocinador, que ha permès que familiars i amics els ajudin en la seva aportació solidària. A la cursa han corregut els infants de l’escoleta municipal Es Pi Gros, de l’escoleta Mel i Sucre i de l’escoleta del col·legi Ramon Llull, els alumnes del CEIP Melcior Rosselló, del col·legi Ramon Llull i de l’IES Santa Maria. En total, més d’un miler d’alumnes, que s’han organitzat per categories i cursos. Al final de la jornada han fet un gran mosaic.