Estel de Llevant referma el seu repte social en el 20è aniversari

Un sopar solidari amb unes 400 persones ha servit a l'entitat Estel de Llevant per refermar el seu compromís social a favor de la recuperació del malalts mentals en el seu àmbit d'actuació geogràfic: les comarques del Llevant, Pla i Migjorn.

Persones usuàries de l'entitat, familiars, professionals, voluntaris i col·laboradors varen fer pinya, aquest cap de setmana, entorn d'una trobada social amb la qual es vol mantenir l'esperit de lluita, ara transformat en el projecte d'una nova seu al carrer de la Fàbrica de Manacor, ja que l'actual punt treball, a l'avinguda Portugal, està desbordat per la demanda de més llocs.

Durant l'acte social a El Molí d'en Sopa (Manacor), intervingueren Maria Nicolau, presidenta d'Estel de Llevant; Maria Mayol, en representació dels usuaris; Pedro Rosselló, batle de Manacor, i Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears. Hi assistiren també la consellera de Serveis Socials, Fina Santigago, i el director insular de Persones amb Discapacitat del Consell de Mallorca, José Manuel Portalo.

L'associació Estel de Llevant treballa des de 1996 per i amb les persones amb malaltia mental. En l'actualitat, té més de 160 persones usuàries i una demanda que creix dia rere dia. El compromís dels ajuntaments i les institucions serà clau per dur endavant els seus projectes més imminents, entre els quals destaca la nova seu.