L'Ajuntament de Marratxí manté el programa 'Cultura a la fresca'

S'obrirà amb un combat de gloses, el proper 4 d'agost i cal reservar-ne les entrades

L’Ajuntament de Marratxí manté el programa 'Cultura a la fresca', amb l’objectiu d’oferir als ciutadans i ciutadanes una alternativa d’oci i cultura a l’aire lliure, a través de combats de gloses, teatre i concerts, que es faran en espais públics oberts, alternant diferents nuclis de població, com s’ha fet a les passades edicions.

Així, respectant totes les mesures de prevenció i distància personal, les actuacions començaran el proper dia 4 d’agost amb un combat de gloses a càrrec de Glosadors de Mallorca, al pati exterior de Ca ses Monges, al Pla de na Tesa.

Després d'aquesta primera actuació n'hi haurà quatre més, fins a completar tots els dissabtes del mes d’agost. Dissabte dia 8 hi haurà 2 pájaros a tiro, un concert d'homenatge a Joaquín Sabina i Joan Manel Serrat, que es farà a la pista exterior del Poliesportiu Municipal del Figueral.

Dissabte 15, Microteatre per Cites ocuparà el Campet de sa Cabaneta. El teatre infantil d’En Joan des Fabiolet divertirà dia 22 els més menuts al parc municipal de Cas Capità i, finalment, dia 29, Les Tecles de Samper, amb Tomeu Moll-Mas, un concert de música clàssica contemporània, serà la cloenda d’aquest cicle, al jardí del Museu del Fang de sa Cabaneta.

L'Ajuntament informa que les persones interessades a assistir a qualsevol acte poden fer la reserva d’entrades a cultura.marratxi.es fins a exhaurir els aforaments.