L’Ajuntament de Llucmajor suprimeix l’ORA dels diumenges

La mesura comença aquest cap de setmana

L'Ajuntament de Llucmajor ha suprimit el pagament de l'ORA els diumenges amb l'objectiu de "minvar" la despesa dels ciutadans i visitants a l'hora d'estacionar els seus vehicles dins el terme municipal, segons ha informat el Consistori en un comunicat. La mesura comença aquest cap de setmana perquè els ciutadans i visitants gaudeixin del mercat dels diumenges i de l'oferta de restauració de la plaça d'Espanya i els voltants.

També s'ampliaran les zones de pagament de l'ORA per permetre un moviment de vehicles més dinàmic. Concretament, s'amplia amb 102 noves places d'estacionament regulat als carrers Vall (48), Bons Aires (15), Jaume I (15), Estrella (2), Font (13), Fira (1) i Esperança (8). Aquesta  ampliació s'anirà implementant de manera gradual.

Per altra banda, s'ha aprovat la implantació d'una àrea de circulació restringida ACIRE a diversos vials de l'Arenal. Concretament al carrer Torrent, en el tram comprès entre el carrer Trencadors i l'antic pas del tren, i al carrer Joan Verdera.

Segons el batle i regidor de Policia, Éric Jareño, aquesta reordenació de zones de circulació i aparcament amb pagament "responen a la necessitat de millorar la circulació i rotació de vehicles en un municipi on augmenta any rere any el nombre d'utilitaris tant de visitants com de residents".

De fet, aquestes actuacions "responen a reiterades demandes veïnals, després d'haver mantingut diverses reunions amb residents i col·lectius que sol·licitaven des de feia temps aquests canvis, tant a l'Ajuntament com al Departament de Policia Local", com ha explicat el batle a través del comunicat.