OPINIÓ
Opinió 04/07/2018

Carta a Pablo Iglesias

i
àlex Volney
3 min

A la diputada Irene Montero i al seu company també, diputat i líder de Podemos, Pablo Iglesias, només els desitjo, en aquests moments, que tenguin força i vegin créixer sans i en llibertat els seus nadons prematurs, que a la contra d'allò que escrigué un cop el poeta Jaume Santandreu: “Hi ha nins tan intel·ligents que retardaven l'hora del néixer” s'han avançat, una mica, al temps. Tot va desbaratat aquest estiu, fins i tot, la fruita cau verda abans de madurar. Així i tot, coincidesc amb el polític de la formació morada a l'hora de confiar plenament en la sanitat pública, coincidesc amb ells i n'estic convençut i els desitjo que puguin estar prest a ca seva amb tota la salut del món i els vegin créixer.

Deixat de banda l'empalagós preàmbul, amb la mateixa sinceritat cap a aquest senyor, cap a aquest polític desitjo pel seu bé i pel de tots nosaltres que no vegi pas créixer la seva família en un país narcotitzat del tot. En una societat que no va mancada, gens, de psicòpates que condueixen gats d'alcohol o escrivint pel mòbil. No necessitam, senyor Iglesias, que augmenti encara més el consum d'herba en aquesta societat catalana o espanyola que està batent autèntics rècords. No cal anar molt lluny per comprovar els casos on la marihuana és legal per concloure que res no han solucionat. Servidor no gosa opinar del dret privat de cadascú a fer el que li roti, però a casa seva. Encara menys servidor va en contra d'un ús terapèutic, però... quan pensen els polítics nostres acabar amb aquesta dictadura que es viu al carrer amb la puta herba? El senyor Pablo Iglesias parla d'hipocresia? Què està passant, Sr. Iglesias, amb els menuts preadolescents, infants que no deixen créixer amb normalitat amb la permisivitat de ciutats i pobles sencers? Algú creu que estic exagerant? Doncs no vull transigir! Mirin al seu voltant perque no tenen ni puta idea del que està passant. Així com Casado cerca l'espai de Rivera, per més canyí que es posi, per més apologia de la violència que faci recordant Companys, cau pel seu pes antidemocràtic. El senyor Iglesias fa exactament el mateix a l'altra cara de la moneda. Exportar herba? Això és la nova política que proposa la presumpta esquerra? No veu vostè que ja anam cap al model de narcoestat?

L'àvia de servidor fou testimoni del primer accident a les avingudes amb el carrer 31 de Desembre de Palma, els anys trenta, i quasi no hi havia cotxes!, però es toparen els dos que aquell dia havien sortit, ves quin cas! A ningú se li va ocórrer, prometent l'Arcàdia, de prohibir els semàfors, senyor diputat. Vostè defensa el totalitarisme que no deixa fluir el natural desenvolupament a les nenes i nens d'aquest país i el pitjor és que quasi ningú, cap polític li fa front amb això. Fins i tot Rivera bravejava dels 'porros' fa dues campanyes electorals. La Dictadura de la marihuana és al carrer. Personalment me la bufa el que faci cadascú; ara bé, no augmentin les psicopaties que ja n'anam servits i guaiti allí on són legals, les poblacions on són totalment legals i el tipus de gentussa que domina el carrer. Si això que proposa és tota l'aportació a l'esquerra del s. XXI que es veu capaç de fer, jo de vostè plegaria i em dedicaria a la casa, als fills i sobretot a polsar el carrer i com viuen els pobres infants que abans de poder pensar si volen arribar a fer una carrera, malgrat que no ho cerquin, algú els posarà un 'porret' d'herba als llavis. Atentament, un escriptor i llibreter de Mallorca descendent d'una família anarquista sense 'cuento'.

stats