gastronomia

Enyorança de Mallorca

Augmenta fins al 80% la caiguda de les reserves per als àpats d’empreses a Menorca

La facturació davalla un 70% en comparació amb l'any passat

Els pescadors de Menorca temen no poder abastir la demanda de gamba vermella per Nadal

La manca d'aquest crustaci està provocant que augmenti la demanda del calamar

Els restaurants mallorquins Dins i Béns d'Avall obtenen la primera estrella Michelin

A més, l'Andreu Genestra ha estat guardonat amb l'estrella verda Michelin per la seva defensa del medi ambient

La imatge d'una senalla identificarà el producte local a les fires i mercats balears

La Conselleria d'Agricultura ha presentat la campanya 'Som el que menjam. Som el que bevem. Triem Local'

Els arrossos a Menorca, diferents maneres de cuinar-los

L'illa menorquina és arrossera encara que no cultivi arròs, perquè als menorquins ens agrada i ben segur que en menjam un dia a la setmana

Vins novells i vins amb història

La cuina de Baixamar

En aquelles cases humils de port, de dones que duen a vendre el peix a la plaça del Mercat, va néixer bona part de la nostra preuada cuina marinera

El certamen TaPalma fara tests d'antígens a tots els participants i assistents

El concurs de tapes i còctels es farà el 23 de novembre al Palau de Congressos, mentre que la ruta serà del 25 al 29 del mateix mes 

La cuina tradicional del peix, tot mirant l’ERG 2022

Es llança un concurs de receptes per recuperar el patrimoni gastronòmic de la serra de Tramuntana

L'associació Tramuntana XXI vol fomentar el producte local i de temporada

Novembre, Tots Sants, gastronomia i covid

Rias Baixas, fusió gallega i menorquina a Ferreries

L’aposta per la cuina menorquina i el producte local està ben present a la seva carta, i de manera especial pel que fa al producte de la mar

L'oli d'Eivissa ja és un producte protegit per la Unió Europea

Amb aquesta incorporació, les Balears en tenen 20, entre Denominacions d’Origen Protegides i Indicacions Geogràfiques Protegides

La cuina menorquina d’Es Molí des Racó

Les Illes participen en el congrés 'San Sebastián Gastronomika' per posicionar la gastronomia balear

El xef mallorquí Andreu Genestra serà el representant de les Balears i hi impartirà una ponència sobre els arbres com a aliment i un taller culinari

Apostar pels licors i digestius locals

Menorca reivindica a Finlàndia l'artesania i la gastronomia local com a reclams turístics

Dues peces artesanes han estat seleccionades i un documental sobre la salsa maonesa ha acabat tercer

Pinzell, un nou temple de la nova cuina menorquina

La cuina i les coques de la Mare de Déu de Gràcia

El Cordon Bleu

Les 4 Cadires de Tóbal Caules

El rodatge de 'Go, Spain!', el documental que promociona Espanya des de la cultura i el turisme, passa per Mallorca

El projecte té l'objectiu de mostrar la reconstrucció i recuperació econòmica del país a través de la cultura, l'art, la gastronomia, la música, l'esport i l'entreteniment

Tasts de cultura i producte local

Es Bruc arriba a Ciutadella

Santandria recupera el protagonisme dels anys 60

Aquesta platja va ser un dels centres turístics i gastronòmics dels anys 60 a Ciutadella

Menorca veu la Mostra de Cuina com una oportunitat per reactivar el sector restaurador

Es durà a terme del 18 de setembre al 4 d'octubre

Bufets lliures en l’era del covid-19

El desconfinament ha duit un munt de normes

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Següent >