gastronomia

Premis Gastronòmics Menorca 2019 (II)

El millor pa amb oli del món és a Palma

Merendero Minyones ha guanyat la final del segon campionat del món d'aquesta especialitat 

L'Associació de Periodistes Gastronòmics nomena xef de l'any Irene Martínez

El premi al millor restaurant de cuina local ha estat per a Los Patos, de Leonor Barceló

La cuina de la perdiu a Menorca

Els pastissets de Menorca

Palma acull el segon campionat del món de pa amb oli

S'organitza en el marc de la II Fira del pa amb oli, que tindrà lloc al parc de la Feixina del 28 de febrer a l'1 de març

On es menja la millor ensaïmada del món?

El IV Campionat mundial arriba a Palma amb 10 forns entre els grans favorits per endur-se el títol

Palma acollirà el segon campionat del món de pa amb oli

La participació és gratuïta, però només s'hi poden inscriure restaurants

Manacor prepara la Fira de les Dones

El paper femení dins el món de l'artesania i la gastronomia i els projectes d'igualtat seran els eixos de l'exposició

Menorca organitza una jornada festiva per rebre el distintiu de Regió Gastronòmica Europea

Un tast de tapes amb productes menorquins i un repertori de glosa amenitzaran l'acte

Menorca promociona la qualitat i la diversitat del producte local a Madrid Fusión

Valoració positiva del Consell i productors, que veuen la primera participació com una oportunitat

Es Garbell, cuina menorquina i de mercat a la Caleta

Els dimecres és dia de brou

L’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries ha posicionat el brou com a producte gastronòmic durant l’hivern

El temporal deixa els menorquins sense gambes fresques fins passats els Reis

La manca de marisc local incrementa el preu del procedent de la Península

Menorca ja és oficialment Regió Gastronòmica Europea per a l'any 2022

La presidenta del Consell recorda la importància de la distinció

La sopa i el torró de la reina

Dos plats típics a l’illa de Menorca i que formen part del seu receptari tradicional des del segle XIX

Calamars plens, un plat de la cuina nadalenca

A la cuina hi ha diferents receptes i maneres d’elaborar-los

Els sopars d’empresa ompliran els restaurants de Menorca els pròxims caps de setmana

El preu mitjà per comensal és de 30 euros i per a Cap d'Any se situa entre 50 i 60 euros

Menorca, candidata a Regió Gastronòmica Europea 2022

L'Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT) ha anunciat que elevarà la proposta a la junta general 

Les Balears tindran vuit restaurants amb estrella Michelin el 2020

Les darreres incorporacions a la llista han estat el restaurant Voro, de Canyamel, i Es Tragón, de Sant Antoni de Portmany

L’arròs a Menorca

Menorca es presenta a Londres per promocionar-se com a destí gastronòmic

La FFTM presentarà la candidatura a Regió Europea Gastronòmica a la World Travel Market

Fideus amb rajada

Es tracta d'un peix molt abundós a Menorca 

El llonguet multiplica per cinc el seu consum gràcies a la ruta que el promociona

Des que el 2015 es va iniciar cada dimecres la ruta de forns que l'ofereixen, la demanda d'aquest pa de Ciutat s'ha disparat

De la fira al plat

Menorca es presenta com un referent en estratègia alimentària per ser Regió Gastronòmica

Susana Mora detalla a Brussel·les les virtuts de l'illa: sostenibilitat, diversitat i identitat

El ‘real food’

Un viatge als aliments de tota la vida, en el seu estat més natural 

Cuina en viu al mercat, el darrer reclam gastronòmic d'Inca

Es durà a terme el darrer dijous d'agost, setembre i octubre a la plaça  d'Orient

La cuina menorquina d’Es Racó des Palau

Es tracta d'un petit restaurant amb encant caracteritzat per la carn a la graella i les postres casolanes 

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | Següent >