gastronomia

Les ‘Rels’ de la nova cuina menorquina

Una carta d'estiu amb plats especials 

Juren per la santa tassa

Una recomanació per afrontar aquestes eleccions estatals 

La Fira de la Sípia d'Alcúdia va registrar més de 25.000 visitants

La mostra també va incloure la mostra nàutica, més de 39 expositors i 30 restaurants

Panades de me de pasta dolça

Recepta de Tomeu Arbona

Frit de Pasqua amb pasta de panada

Recepta de Miquel Calent

Fullejar entre glop i glop

Toni Piña: "El judaisme m'ha aportat il·lusió de viure"

El cuiner mallorquí afronta una nova etapa vital des de la seva conversió

Unes 4.500 persones visiten la Fira Arrels de Menorca i compren 25.000 tiquets de degustació

El conseller insular de Projecció Econòmica, Miquel Company, n'ha fet una valoració "positiva" i ha assegurat que s'ha complert el propòsit principal de la institució

De roges i cap-roigs

Els xefs Santi Taura i Maria Solivellas participaran en la Fira Arrels de Menorca

A més de les demostracions de cuina en directe, aquest any s'hi ha sumat el guanyador de diferents premis internacionals Gianfranco Pulina

Què arrossega més: l’art o els llonguets?

El 15è Palma Brunch, amb panets d’alta cuina i cervesa, atreu més gent que en les edicions anteriors

La cuina menorquina, en mans de la temporalitat del producte

Menorca té la producció suficient per proveir els restaurants que treballin aliments de proximitat

El 2018 es varen vendre dos milions de quilos de sobrassada mallorquina

El 70% dels compradors resideix a la Península

Cocarrois superiors

Recepta de Tomeu Arbona

Arròs amb bacallà

Recepta de Miquel Calent

Declaració de Ses Quarterades

Els restaurants menorquins de PIME es preparen per a les Jornades Gastronòmiques de Peix

L'esdeveniment s'organitzarà per als dos últims caps de setmana d'aquest mes

Senyorets

Recepta de Tomeu Arbona

Fava parada amb crostons i pilotetes

Recepta de Miquel Calent 

Fra Roger presentarà les potencialitats de la gastronomia amb la declaració de Ses Quarterades

Es tracta d'un document que inclou una desena de recomanacions per presentar les potencialitats de Menorca en matèria culinària com a reclam turístic

Els guixons, la mongeta més antiga

Palma acollirà el primer campionat del món de pa amb oli

Es durà a terme el 28 de febrer durant la fira dedicada a aquest plat

Coca de tallades

Recepta de Tomeu Arbona

Cassola de porc i anguila

Recepta de Miquel Calent

Doze, per a un d’aquests dies que vols pecar

Reviu amb encert l’ambient i el menjar d’un ‘diner’ nord-americà. Bona carta d’hamburgueses, batuts i postres banyats amb llum de neó

Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca

Una col·lecció de receptes i ressenyes d'ingredients basada en el calendari folklòric de Rafel Ginard

Els llibres de cuina del 2018

Us proposem vuit obres gastronòmiques imprescindibles de l’any que s’acaba

La gastronomia nadalenca a Menorca

Claxon, per viatjar amb molt de gust

D’aquest restaurant ens agraden la simpatia, les parets de marès, el menú per a cans i sobretot els plats on es creuen cultures de diversos continents

El variat mallorquí, un dels plats més típics de l'illa, ja té el seu llibre

Devuit cuiners de prestigi i vint restaurants de referència a Mallorca ofereixen una visió tradicional i d'avantguarda d'aquest plat

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >