gastronomia

Pa amb oli, cada casa un món

Encara que no s’ha trobat la forma “correcta” de fer-lo, tothom coincideix amb el mateix: el més important són els ingredients

La premsa gastronòmica balear reconeix la bona cuina d'Eivissa

Pau Barba i Re.Art reben els premis Xef de l'Any i Restaurant Revelació 2017

Una quarantena de cellers de la DO Rías Baixas participen en la festa del vi albarinyo de Balears

La trobada organitzada per Antonio Seijas i l'Ajuntament de Cambados ha reunit aquest dimecres 70 vins d'aquesta denominació d'origen al Club Nàutic de Palma

Gabriel Lucas es proclama Millor Sommelier de Balears 2018

El sommelier de Marc Fosh i el primer finalista, Javier Gómez, del restaurant Es Fum, representaran les Illes al campionat estatal

Pollença posa en valor la formatjada

L’Ajuntament ha fet una campanya per promocionar aquest dolç típic de les festes de Pasqua

Protur Xef converteix Mallorca en la capital gastronòmica de l'Estat

Alumnes de 14 escoles de cuina de vuit autonomies d'Espanya prenen part en el concurs

La nova 'Guia de gastronomia i producte local de Manacor' recull els millors productes alimentaris que es fan al municipi

L’Oficina de Turisme i la plaça de les Verdures disposen d'una mostra de productes

La traducció a l'alemany del llibre 'Mallorca a la cuina', guardonada amb el Gourmand Award 2018

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports va subvencionar la traducció de l'obra editada per Souvenir Edicions

'Mallorca al forn' i 'Mallorca a la cuina' de Souvenir edicions, nominats als Gourmand Awards 2018

Les publicacions de l'editorial mallorquina opten a un dels reconeixements més prestigiosos per a llibres de cuina internacionals

El patrimoni gastronòmic es tasta i es debat

Dos dies de jornades combinaran converses entre cuiners de renom, taules d'anàlisi i reflexió i activitats lúdiques i pràctiques 

Sant Llorenç del Cardassar reconverteix el seu mercat dels dijous

L'Ajuntament posa en marxa el Gastro Market, una iniciativa per incentivar la cultura i la gastronomia locals

Manacor torna a 'vermutejar' amb música i gastronomia cada dissabte

Del 6 de maig al 24 de juny la plaça de ses Verdures torna a oferir tasts elaborats amb productes locals

Per Sant Marc arriben les panxades de caragols

L’increment del consum potencia l’helicicultura, tot i que alguns empresaris del sector s’ocupendel negoci a temps parcial per manca de rendibilitat suficient per a una dedicació exclusiva

El calendari gastronòmic d’abril

Recepta: Caragols amb costelleta de porc i patates

Un univers gastronòmic per endur-te’l a casa

Comercial Vera no només és una gran distribuïdora per a restaurants, a la seva botiga del polígon de Can Valero ho tastaries tot

"La lluita contra la globalització comença per la cuina de la terra"

Andreu Genestra ha convertit l’hotel Son Jaumell de Capdepera en un aparador autosuficient de producte local que porta perfums d’arreu del món

IB3 estrena aquest dilluns 'Fred i Calent'

El cuiner Miquel Calent presenta el nou programa de gastronomia i nutrició

'Masterchef' s'estima (molt) Menorca

S'Algar acull el rodatge del concurs televisiu que s'emetrà el mes de juny

Més reserves per Cap d'Any als restaurants de Menorca

Les previsions apunten a una despesa per comensal d'entre 50 i 60 euros. Als restaurants amb més tradició s'ha incrementat la demanda

Temps de matances

Reducte d’autenticitat autòctona que es resisteix a la desaparició

El patrimoni culinari de Menorca

Elogi del pa

Mancor 'esclata' de goig

Gran afluència de gent a la XIV Fira de l'Esclata-sang i de la Muntanya

Mancor celebra la XIV Fira de l'Esclata-sang i de la Muntanya

Gastronomia, música, artesania i tradició se citen aquest cap de setmana davall el Massanella

Dos restaurants de Mallorca obtenen la primera estrella Michelin

L'establiment d'Adrián Quetglas, a Palma, i l'Argos, sota la batuta d'Álvaro Salazar, al Port de Pollença, han accedit al selecte grup de l'elit gastronòmica illenca, que ja inclou 10 establiments

El segon millor formatge del món és de Menorca

El Cala Blanc s'endú la plata dels World Cheese Awards, els Oscar dels formatges

Amb colzes i suor

La gastronomia ha viscut en primera persona les conseqüències del 'soufflé' mediàtic

< Anterior | 1 | 2 | Següent >