gastronomia

Apostar pels licors i digestius locals

Menorca reivindica a Finlàndia l'artesania i la gastronomia local com a reclams turístics

Dues peces artesanes han estat seleccionades i un documental sobre la salsa maonesa ha acabat tercer

Pinzell, un nou temple de la nova cuina menorquina

La cuina i les coques de la Mare de Déu de Gràcia

El Cordon Bleu

Les 4 Cadires de Tóbal Caules

El rodatge de 'Go, Spain!', el documental que promociona Espanya des de la cultura i el turisme, passa per Mallorca

El projecte té l'objectiu de mostrar la reconstrucció i recuperació econòmica del país a través de la cultura, l'art, la gastronomia, la música, l'esport i l'entreteniment

Tasts de cultura i producte local

Es Bruc arriba a Ciutadella

Santandria recupera el protagonisme dels anys 60

Aquesta platja va ser un dels centres turístics i gastronòmics dels anys 60 a Ciutadella

Menorca veu la Mostra de Cuina com una oportunitat per reactivar el sector restaurador

Es durà a terme del 18 de setembre al 4 d'octubre

Bufets lliures en l’era del covid-19

El desconfinament ha duit un munt de normes

Antany, sinergies online i el primer quètxup menorquí

Antoni Anglada Comella ha creat una nova línia de productes poc viatjats i de qualitat que neixen amb l’esperit de fomentar el producte local de Menorca

La cuina de Cinquagesma

Enguany no podem o es recomana no celebrar aquesta trobada de cap de setmana en grups

Receptes econòmiques en temps de crisi

Només entre un 10% i un 20% de les hortalisses que es venen als supermercarts és de les Balears

Unió de Pagesos ha analitzat la presència d'alguns productes locals a nou supermercats de Mallorca 

El Consell de Menorca demana a les grans superfícies que impulsin el producte local

També promocionen el consum a través d'una campanya de sensibilització ciutadana

Gastronomia després del coronavirus

Canviaran els hàbits, les maneres de pensar, de fer les coses... i també canviarà el món de la gastronomia tal com el coneixem ara

Hummus de pèsols

La recepta completa per sortir de l'hummus tradicional 

Cittadella Restaurant: innovació i nova cuina menorquina

Un espai que reuneix gastronomia, copes i molt bon ambient

El mal humor i la gana van units, ja ho confirma la ciència

Plataforma Actual ho revela en el llibre '¿Por qué deberías comerte un trozo de pastel

La truita de patates: sucosa o feta?

El 9 de març se celebra el Dia Internacional de la Truita de Patates mentre el debat sobre com ha de ser la seva cocció continua dividint els cuiners

Un total de 48 productors participaran els dies 4 i 5 d'abril en la IV Fira Arrels de Menorca

Els germans Torres, amb dues estrelles Michelin, hi faran una demostració

La millor ensaïmada del món és menorquina i s'elabora a l'obrador de Can Pons

El premi ha consistit en 1.000 quilos de farina, però ha despertat l'interès dels consumidors

Premis Gastronòmics Menorca 2019 (II)

El millor pa amb oli del món és a Palma

Merendero Minyones ha guanyat la final del segon campionat del món d'aquesta especialitat 

L'Associació de Periodistes Gastronòmics nomena xef de l'any Irene Martínez

El premi al millor restaurant de cuina local ha estat per a Los Patos, de Leonor Barceló

La cuina de la perdiu a Menorca

Els pastissets de Menorca

Palma acull el segon campionat del món de pa amb oli

S'organitza en el marc de la II Fira del pa amb oli, que tindrà lloc al parc de la Feixina del 28 de febrer a l'1 de març

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Següent >