gastronomia

Menorca es presenta a Londres per promocionar-se com a destí gastronòmic

La FFTM presentarà la candidatura a Regió Europea Gastronòmica a la World Travel Market

Fideus amb rajada

Es tracta d'un peix molt abundós a Menorca 

El llonguet multiplica per cinc el seu consum gràcies a la ruta que el promociona

Des que el 2015 es va iniciar cada dimecres la ruta de forns que l'ofereixen, la demanda d'aquest pa de Ciutat s'ha disparat

De la fira al plat

Menorca es presenta com un referent en estratègia alimentària per ser Regió Gastronòmica

Susana Mora detalla a Brussel·les les virtuts de l'illa: sostenibilitat, diversitat i identitat

El ‘real food’

Un viatge als aliments de tota la vida, en el seu estat més natural 

Cuina en viu al mercat, el darrer reclam gastronòmic d'Inca

Es durà a terme el darrer dijous d'agost, setembre i octubre a la plaça  d'Orient

La cuina menorquina d’Es Racó des Palau

Es tracta d'un petit restaurant amb encant caracteritzat per la carn a la graella i les postres casolanes 

Sa Pobla, el regne de la patata

Nova exhibició de les delícies casolanes amb la fira nocturna organitzada per l'Ajuntament i els portals exportadors

La cuina de cinquagesma

Ciutadella celebra la més gran de les celebracions gastronòmiques de la cuina popular

Es Cruce, la cruïlla de les mallorques populars

Un dinar en un dels restaurants emblemàtics de Mallorca 

Les ‘Rels’ de la nova cuina menorquina

Una carta d'estiu amb plats especials 

Juren per la santa tassa

Una recomanació per afrontar aquestes eleccions estatals 

La Fira de la Sípia d'Alcúdia va registrar més de 25.000 visitants

La mostra també va incloure la mostra nàutica, més de 39 expositors i 30 restaurants

Panades de me de pasta dolça

Recepta de Tomeu Arbona

Frit de Pasqua amb pasta de panada

Recepta de Miquel Calent

Fullejar entre glop i glop

Toni Piña: "El judaisme m'ha aportat il·lusió de viure"

El cuiner mallorquí afronta una nova etapa vital des de la seva conversió

Unes 4.500 persones visiten la Fira Arrels de Menorca i compren 25.000 tiquets de degustació

El conseller insular de Projecció Econòmica, Miquel Company, n'ha fet una valoració "positiva" i ha assegurat que s'ha complert el propòsit principal de la institució

De roges i cap-roigs

Els xefs Santi Taura i Maria Solivellas participaran en la Fira Arrels de Menorca

A més de les demostracions de cuina en directe, aquest any s'hi ha sumat el guanyador de diferents premis internacionals Gianfranco Pulina

Què arrossega més: l’art o els llonguets?

El 15è Palma Brunch, amb panets d’alta cuina i cervesa, atreu més gent que en les edicions anteriors

La cuina menorquina, en mans de la temporalitat del producte

Menorca té la producció suficient per proveir els restaurants que treballin aliments de proximitat

El 2018 es varen vendre dos milions de quilos de sobrassada mallorquina

El 70% dels compradors resideix a la Península

Cocarrois superiors

Recepta de Tomeu Arbona

Arròs amb bacallà

Recepta de Miquel Calent

Declaració de Ses Quarterades

Els restaurants menorquins de PIME es preparen per a les Jornades Gastronòmiques de Peix

L'esdeveniment s'organitzarà per als dos últims caps de setmana d'aquest mes

Senyorets

Recepta de Tomeu Arbona

Fava parada amb crostons i pilotetes

Recepta de Miquel Calent 

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >