FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 14/05/2013

El Wigan de Robert Martínez baixa a Segona pocs dies després de guanyar la Copa anglesa

L'equip del tècnic de Balaguer ha perdut contra l'Arsenal per 4-1 i cau al pou de la Segona Divisió

Ara
Lukas Podolski celebrant un gol de l'Arsenal contra el Wigan

BarcelonaRobert Martínez ha protagonitzat una setmana estranya al futbol anglès. El tècnic de Balaguer va guanyar la Copa anglesa a Wembley el darrer dissabte en derrotar el Manchester City per 1-0, però aquest dimarts ha perdut la categoria en caure al camp de l'Arsenal per 4-1.

El Wigan, un dels equips amb menys pressupost de la Premier, portava tres anys evitant el descens en els darrers partits però aquesta temporada no ha aconseguit el miracle. Quan només manca una jornada, queda a quatre punts del Sunderland. Els tres equips que baixen doncs, són el Queen's Park Rangers, el Reading i el Wigan. El seu lloc l'ocupen el Cardiff, el Hull City i el guanyador del partit Watford-Crystal Palace.

El Wigan necessitava guanyar a l'Emirates per arribar viu a la darrera jornada. Ara, l'Arsenal necessitava guanyar per arribar a la darrera jornada ocupant la quarta posició, la que dóna dret a jugar la Champions, per davant el seu rival, el Tottenham. Podoslki ha fet el primer gol als 10 minuts però l'escocès Maloney ha empatat abans del descans de falta. A la segona part el Wigan ha gaudit de dues ocasions per fer el segon gol, però l'Arsenal l'ha castigat amb atacs rapids i en 8 minuts ha marcat tres gols: Walcott, Podolski de nou i Ramsey.

Després de gairebé una dècada a la Premier el Wigan baixa, i la propera temporada jugarà l'Europa League com a equip de segona. Ribert Martínez no ha fet públic on treballarà la propera temporada. Segona la premsa anglesa marxarà a l'Everton.