L'Eibar deixa tocat un Atlètic de Madrid que suma tot just 5 punts (1-1)

El jugador de la pedrera Borja evita la derrota local en l'últim minut

T.p.
L'Eibar deixa tocat un Atlètic de Madrid que suma tot just 4 punts (0-1)

BarcelonaL'Atlètic de Madrid de Simeone ha punxat per tercera vegada en quatre jornades a l'empatar contra l'Eibar al Wanda Metropolitano en el primer partit de la quarta jornada (1-1). L'equip matalasser ara suma 5 punts: dos empats, una derrota i un triomf (a casa contra el Rayo). En cas de triomf del Barça i el Madrid, l'Atlètic quedaria ja a 7 punts.

Simeone ha sortit amb un equip prou ofensiu, amb Lemar, Griezmann, Diego Costa, Rodri i Saúl a l'equip titular, però la defensa de l'Eibar ha bloquejat la major part d'atacs locals. Griezmann ha gaudit de dues bones ocasions, però no ha estat encertat.

A la segona part, ni els canvis ni la pressió local han afectat la defensa d'un Eibar cada cop més còmode. A 4 minuts del final, el menorquí Sergi Enrich ha aprofitat una errada defensiva i ha fet el gol de l'Eibar (tot i els nervis posteriors, ja que el col·legiat ha consultat el VAR per possibles mans, el gol ha pujat al marcador). Borja Garcés, jugador del filial que ha entrat a la segona part, ha evitat la segona derrota consecutiva en lliga amb un gol just a l'última jugada del partit.