Esports 24/10/2015

Derrotes del Vic i el Moritz Vendrell a la primera jornada de l'Eurolliga d'hoquei sobre patins

El CP Vic, derrotat a Lisboa

BarcelonaEl Club Patí Vic ha caigut golejat a la pista del Benfica (5-1) a la primera jornada de l'Eurolliga, partit corresponent al grup B.Tampoc ha començat bé el Moritz Vendrell al grup C, en caure per 6-2 a la pista del Forte dei Marmi italià. Al mateix grup, el Valongo portuguès ha derrotat per 5-1 el Qeuvert.

El Barça ha derrotat el Breganze italià al Palau (5-2) malgrat anar perdent al descans. Álvarez, Panadero i Gual han posat el 3-1 a la segona part, però el català Teixidó ha fet el 3-2. lamas i el debutant Nil Roca han sentenciat després.

Victòries a la CERS

A la Copa de la CERS, el Voltregà ha derrotat per 3-2 els francesos del St.Omer a l'anada dels32ens de final i el Vilafranca ha golejat el Montreux de Suïssa per un clar 9-0.

Sorpresa del Caldes a la lliga

A l'OK lliga s'han jugat tres partits. El Caldes, després de derrotar el Liceo, ha donat una nova sorpresa en empatar a la pista del Reus (2-2). El Noia ha perdut 3-5 amb el SHUM i l'Igualada ha patit per superar el Calafell (5-4).