Esports 30/10/2015

Vic acull la final a quatre de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins

Efe
1 min
El Barça, favorit per guanyar la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins / FEP

VicVic acull aquest cap de setmana la fase final de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins, per tercer any consecutiu en format de final a quatre, i amb el Barça, actual campió, com a principal favorit.

El torneig, que aquesta vegada es juga amb l'OK Lliga ja iniciada per la disputa del Mundial sub-20 al setembre, coneixerà aquest dissabte els finalistes amb els vencedors de les semifinals entre el Barça i el Moritz Vendrell, i el Liceo contra l'amfitrió, el Vic, i diumenge es disputarà la final a dos quarts d'una del migdia.

Obriran el foc el Barça i el Vendrell, a les cinc de la tarda, un partit a priori favorable als primers. A les set de la tarda tancaran les semifinals el Liceo, últim finalista del torneig, i el Vic, campió de la Copa del Rei, per a qui jugar a casa suposarà una pressió afegida.

Paral·lelament, l'organització ha creat la Supercopa Supercamp a la plaça Major, en ple centre comercial de la població, escenari de diverses activitats relacionades amb l'hoquei sobre patins.

stats