FUTBOL
Esports 20/09/2016

Vázquez no vol "errors" en un partit de "risc"

Dijous, el Mallorca s'enfronta al Tenerife de Pep Lluís Martí en una setmana que pot catapultar els vermells a la classificació

Ara Balears
1 min
Vázquez durant la roda de premsa que ha ofert aquest dimarts.

PalmaL'entrenador del Mallorca, Fernando Vázquez, ha pronosticat aquest dimarts "un partit de lluita per la pilota i de riscos" davant el Tenerife del palmesà Pep Lluís Martí, en el duel que dijous a partir de les 22 hores els enfrontarà a l'Heliodoro Rodríguez López.

"Serà un partit més tàctic i tècnic que físic, ja que al Tenerife li agrada tenir la pilota, i si la volem, els l'haurem de disputar", ha assenyalat Vázquez en roda de premsa.

L'entrenador mallorquinista ha subratllat que l'equip que sigui capaç d'estar més concentrat en defensa "vencerà", perquè "gairebé sempre guanyes perquè el contrari comet errors", hi ha insistit.

En aquest sentit, cal destacar la solidesa defensiva que ha mostrat l'equip, tot i el poc encert en atac. En els cinc partits que s'han disputat, només han encaixat tres dianes.

El Mallorca va conquerir la setmana passada el primer triomf de la temporada (1-0) davant el Girona a l'Iberostar Estadi, un resultat que li ha permès abandonar el darrer lloc de la classificació, malgrat que encara continua en zona de descens.

"Guanyar fa riure, tot és més bonic. L'equip està molt content perquè ens hem llevat un pes de damunt, però el que jo vull és pujar a la classificació i enganxar l'afició perquè ens empenyi per amunt", ha indicat.

Vázquez ha confirmat que, en principi, mantindrà el mateix bloc a Tenerife i no farà rotacions, a pesar de la dificultat de jugar tres partits en una setmana (Girona, Tenerife i UCAM Múrcia).

"Els partits seguits et donen la possibilitat de sumar molts punts. Si aconseguim guanyar, que serà difícil, pegarem un bon bot a la classificació", ha precisat el tècnic gallec.

stats