EUROPA LEAGUE
Esports 19/09/2013

El València perd 0 a 3 amb el Swansea

L'expulsió de Rami al minut 11 condiciona el debut de l'equip de Miroslav Djukic a l'Europa League

BarcelonaL'expulsió de Rami al minut 11 del partit entre el València i el Swansea ha condicionat totalment el debut dels homes de Miroslav Djukic a l'Europa League. Rami ha fet una falta a Wilfried Bony quan encarava la porteria local, i l'àrbitre no ha dubtat a expulsar el central francès. Amb l'avantatge numèric, el Swansea de Michael Laudrup ha jugat a plaer i ha golejat 0 a 3 els valencians. El mateix Bony ha marcat el 0 a 1 del conjunt anglès, que ha sortit a Mestalla amb més futbolistes espanyols que no pas el València: 6 del Swansea i 4 dels locals. Precisament, un d'aquests jugadors, Michu, ha marcat el 0 a 2 al segon temps. Aquest segon gol ha significat l'explosió definitiva del públic xe, que ha escridassat els futbolistes i els ha titllat de "mercenaris".

El canadenc Jonathan De Guzmán, ex del Mallorca i el Vila-real, ha marcat el 0 a 3 definitiu després de colpejar magistralment un llançament de falta que ha superat Vicent Guaita.

Fitxa Tècnica:

0. València: Guaita, Barragán, Rami, Mathieu, Guardado; Javi Fuego, Banega, Fede (Ricardo Costa, m.14), Canales (Bernat, m.67), Feghouli (Pabón, m.58) i Postiga.

3. Swansea: Vorm, Rangel (Davies, m.55), Chico, Jordi Amat, Tiendalli; Cañas, De Guzman, Dyer (Lamah, m.65), Pozuelo; Michu (Shelvey, m.76) i Bony.

Gols: 0-1, min. 14 Bony;