HOQUEI PATINS
Esports 15/01/2018

Torna l'OK Lliga després d'una jornada europea agredolça

El Liceo-Noia, plat fort de la jornada que dona el tret de sortida a la segona volta

Guillem Barrera
2 min
El Noia, que va empatar al Palau (2-2), està sent una de les sorpreses de la temporada

BarcelonaLa jornada europea del cap de setmana passat ha deixat un regust agredolç a l'hoquei català. Mentre que el Barça i el Reus certificaven matemàticament la seva classificació pels quarts de final de la Lliga Europea amb dues victòries de prestigi, 2-0 al Benfica i 5-0 a l'Oliveirense, respectivament, la creu de la quarta jornada era per al Vic, que va caure estrepitosament a casa davant La Vendéenne francès (0-5). La Copa CERS tampoc era absent de la doble cara de la moneda i Lleida i Voltregà passaven a la següent ronda, però l'Igualada, el Noia i el Vendrell quedaven eliminats de la competició.

En la jornada intersetmanal d'aquest dimarts (a les 21 h tots els partits), els equips intentaran aprofitar les bones sensacions dels compromisos europeus, o bé girar full després de les decepcions. La jornada l'encetarà la segona volta del campionat domèstic, on el Liceo lidera la classificació a tan sols un punt del Barça, el Reus és el tercer en discòrdia i el Noia sembla que s'ha establert en la preuada quarta posició.

Precisament el conjunt de Sant Sadurní visita la pista del líder, invicte a casa fins que l'última jornada va caure sorprenentment contra el Voltregà (2-3). El Noia, que està fent un bon paper aquesta temporada contra els grans de l'OK Lliga, intentarà tornar amb els tres punts de Galícia per evitar que els seus perseguidors se li acostin a la classificació.

El Reus Deportiu rep un Voltregà tan irregular com imprevisible. Els osonencs, capaços de guanyar el líder a domicili i de perdre a casa contra el cuer, volen estabilitzar-se en aquesta segona volta per començar a optar a les places europees. El Barça, per la seva banda, s'enfronta a l'últim classificat, l'Asturhockey, en el que, a priori, ha de ser un duel fàcil perquè els blaugranes puguin assaltar el liderat.

En la resta de partits de la jornada, el Lleida, encara amb la ressaca de la remuntada a l'Igualada en la tornada dels vuitens de la Copa CERS, viatja fins a Alcoi per seguir amb les bones sensacions de la primera volta. L'Igualada i el Girona, tots dos classificats per a la Copa del Rei, buscaran mantenir les posicions europees; l'Arenys de Munt, en ratxa després de les dues últimes victòries, rep un Vendrell a la baixa, i el partit entre el Lloret i el Vic, tots dos necessitats de punts, serà un duel a vida o mort per fugir del fantasma del descens.

stats